Merhaba arkadaşlar,

Eski bir müşterim tarafından bana sunulan teklifi hem yeterli bilgim hemde yeterli zamanım olmadığı devralanamadım. Fakat, R10 üzerinden işin ehli arkadaşların faydalanmasını istiyorum.

Proje; derneğin hem şuanki sitesi hemde Uluslararası Faaliyet gösteren partner derneğinin web sitesi işini kapsamaktadır.

Yapılacak İşler :

* Şuanki dernek sitesinin yeniden düzenlenmesi
* Uluslararası partner derneğin sitesinin sıfırdan yapılması ( 3 dil ile )
* Siteler için arama motoru çalışması yapılması.

Proje'nin Temel Gereksinimleri :

Web Sayfası Tasarımı
- Asp, Flash, MySQL, Access, Jawa Script, Ajax, Jquery Kütüphanesi ve Persist bileşenleri kullanarak ziyaretçilerin ilgisini çekecek Sayfaların yapılması.

Alan Adı Kaydı.
- com, Net veya Org Uzantılı Uluslararası Alan Adı Sertifikalı Alan Adı Kaydı
(1 Yıllık)

Hosting Hizmeti.
- 5000 Mb. %99.9 Update Garantili Windows Hosting, Sınırsız Trafik ve Sınırsız POP3 Destekli E-Posta Adresi.

Aylık Bakım.
- 1 Yıl süreli Site ve Veri tabanı bakımı ve yedeklerinin alınması.(Haftalık olarak)

Güncellemeler.
- 1 Yıl süreli Site içeriğinin güncellenmesi ve gerekli hallerde yeni modüllerin yazılarak projeye dâhil edilmesi.

- Sitede yer alacak forumun sorunsuz olarak çalışmasını sağlamak

İÇERİK :

Diller.
-Türkçe, İngilizce, İtalyanca

Görsellik.
-Css ve Web 2.0 Teknolojileri kullanılarak Tüm tarayıcılarda stabil çalışan Ziyaretçilere hoş gözükecek sayfaların tasarlanması.

Yöneticim Paneli

1- Yeni kategori ve alt kategoriler oluşturma.

2- Siteye ait ziyaretçi istatistikleri ve gerektiği durumlarda ip adresi engelleyebilme.

3- Alt başlıklar alt andaki tüm alanlara yeni bilgi yaratabilme resim ekleyebilme tablo ekleyebilme, silebilme ve bunlara dair tüm güncelleme işlemlerini kontrol edebilme.

4- Yönetim paneli üzerinden yeni yöneticiler ekleyebilme ve bunlara ait yetkileri kısıtlayabilme.

5- Forum görüşmelerinin eksiksiz depolanması ve sorunsuz olarak çalışması

Bu şartlarda özellikle kurumsal hizmet veren arkadaşların, aşağıdaki iletişim bilgileri ile, proje koordinatörü Gözde Becerik ile iletişime geçmeleri rica olunur.

Gözde Yayıncılık Hizmetleri
05336116810
gozdebecerik@hotmail.com