Girilen icerikler tahmini kaç kelimeden oluşuyor. Artık google tamamen ziyaretçilere odakli içtik için çalışıyor. Özgün bir içeriğin site ve ziyaretçi açısından kaliteli olabilmesi için en az 300 kelimeden oluşması lazım. Bir de girdiğiniz içerikleri süsleyin. Resim galerileriyle, videolarla...
Mobil olarak gönderildi.
İçerikler galeri olan içeriklerde 200 kelime civarı, moda makyaj güzellik vb konularda 300 - 900 kelime arası. Sitede toplam 450 500 kadar içerik var ve şuanda hazırlanan 500 tane içerik var. Ama hiç hazırlamayalım diyoruz bu kadar düşük olunca ne gerek var.
Aynı Problem Bende de Var. Maalesef TBM gerçekten yerlerde. Sizin oranlardan biraz yüksek ancak hiç iç acıcı değil.
Özellikle Mobil tıklamalarda TBM'nin çok düşük (0.06) oldugunu fark ettim. Aslında durumun tam tersi olması gerekir diye düşünüyorum
TBM yüksek kelime nasıl bulabiliyoruz peki, içerik ve editör sorunum sektörümde 11 yıldır çalışıyorum yapılabilecek her şeyi yaptım sistemde. Erkekler için sakal bıyık işine kadar girdik yani onlarda bile oranlar kötü. Sektörde uzman olsakta web alanında da uzman olmak gerekiyor sanırım