kesinlikle katılıyorum hocam. bazı arkadaşlarımızın kıytırık bi hosting firması açıp kendisine x bey dedirtmesi yalandan bir firma kurdum görüntüsü ile kendisine ceo x bey dedirtmesi insanlara bu işlerde çok ciddi paralar döndüğünü bunun bir iş kolu oldugunu sandırıyor. evet internette çok para vardır ama bir iş kolu değildir bu webmaster için bir hobidir aynı evde yaptıgınız maket ucaklar gibi. maket ucak yaparak ev alma ihtimaliniz ne kadar ise buradan gelen para ile de o şekildedir. alınamaz mı alınabilir ancak bunları ulufe gibi görmek lazım padişah tahta çıkmazsa para alamazsınız. borca gir ev araba arsa al 15 ay öde iyi kötü hoop durduk yere adsense ban yesin

sat evi arabayı çuvalla bir de üstüne
Sırf site işinde değil.Programlama olsun,tasarım olsun hepsinde geçerli.Bunlarda başlangıçta rahat bir şekilde hobi gibi yapmak lazım.Dediğiniz gibi bunları yaparkene geçim sıkıntısı çekiliyorsa hemen pes ediliyor farklı alternatifler aranıyor.(Kendimden biliyorum.Misal ben web site işini hiç denemedim ama youtube,mobil programlama,programlama,makale yazmayı falan denedim ama kafa rahat olmadığı için hepsinde çuvalladım.)
@Eyupoglu;
İnternette yazmayı veya uğraşmayı sevdiğiniz bir alan üzerinde bir şeyler yapın derim ben.Misal atıyorum eşinizle beraber börek,çörek yapıp bunlar hakkında yazı yazmak size keyifli geliyorsa bunu yapabilirsiniz,veya atıyorum incik boncuk malzemelerini alıp uygun fiyata takılar yapıp internette satabilirisiniz gibi gibi.(Bu fikirleri şuanda tamamen sallama olarak örnek verdim)
Bu şekilde düzenli olarak sevdiğiniz şeyle ilgilenince zaten eninde sonunda başarıyı elde edersiniz karşılığını alırsınız alamazsanızda bir şeyleri eksik yapıyorsunuz demektir.İnternetten kuruş kazanamayan biri olarak iyi bir çalışmayla 1 yılda 80.000 lira kazanmak o kadar zor değildir diye düşünüyorum.