Herkese fikri için tşekkür ederim.Bugün sitelerin bir kısmını daha bitirip,akşama ajandayı alıp planlamaya geçecez.
Durum şöye elimizde sektörel kelimeler de var.Mesela daha önce izmir transfer havalalanı transfer kelimesinde ilk sıraya soktuğum siteyi de aktif ettim.Ondan hem adsense ile kazan. sağlamayı düşünüyorum hem de rent a car firmalarına kiralamayı.Makaleye gelince sitelerinn yarısına iki veya üç günde makale girilmesi gerekecek şekilde ayarlardım.
Aslında hedef bence büyük değil gerçekten.Neden derseniz.
Ben 3 ay önce evlendim ve cebimde 1250 tl ye yakın para vardı.Mobilya v.s taksitle alındı ama bunun gelin arabası,o masrafı bu masrafı var.Düğüne son bir ay kala r10 dan işler aldım geceli gündüzlü koşturdum,samimi söylüyorum üç aylık evliliğim süresince sadece mobilya borcum kaldı 1250 tl onuda bu ay ödüyorum.R10 dan aldığım işler sayesinde düğünümü rahat içinde yapabildim...Bunu yapabildiysem ev için de birşey yapabilirim düşüncesindeyim...
@Hicran kardeşim gene bilgisel olarakta diğer konular da da yardım etmeye çalışacağım.Yardım etmediğim bir gün olunca hiçbirşey yapmamış gibi hissediyorum kendimi O yüzden sıkıntı yok.Sorun ve soruları skypeden yazarsanız,ben fırsat oldukça cevap yazarım.