Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu footer link alanlar bir etkilenmedi gitti arkadaş.Her güncellemede şunlar bitti,onlar gitti diyoruz ama kimseye birşey olduğunu bir ben mi göremiyorum.
Anasayfam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstat akıllıca footer link almak tam olarak sizce nedir? Örnek verebilir misiniz?
Hocam Çok basit düşünmek diyebilirim. Diyelim ki siz el işi yapan bir bayansınız ve yaptığınız bu ürünleri internet siteniz ile tanıtmak istiyorsunuz.
Footer linke Nasıl sahip olabilirdiniz ? Hangi siteler sizin için link kaynağı olabilir ?

Bu soruların cevabını basit düşündüğünüzde olayı çözülmüş oluyor aslında.
1. İki farklı ürün siteniz var. Diyelim ki birinde Eldiven Bere Tanıtıyorsunuz birinde Havlu kenarı. Burada Her iki site sizi ait olduğu için her iki sitede footer kullanabilirsiniz.
Sizinle ortak içerik taşıyan ( Ortak anahtar kelime bulunduran siteler : Gelinlik Modelleri ve Eldiven Modelleri gibi. ) siteler size footer link verebilir. Mesela benim Perde modelleri ile ilgili bir sitem var. ve Sizin sitenizde ki Havlu modellerini çok begendim ziyaretçilerimle paylaşmak istiyorum. Footer veya, Sidebara Sizin linkinizi eklerim.

Ama bunu bir standarta yada kısa süre içinde birden çok siteye footer eklediğinizde google sizin ücretli veya Link ağı kurduğunuzu düşünür ve bu yönde önlemler alır.

En iyi örnekleri ; Umutlu Ev Kadınlarının açtığı Blogspot blogları inceleyin. Takip ettiğim bloglar adı altında 10-10 tane Farklı blogların Linkleri bulunuyor. Siz bu tür bloglara denk geldiğinizde hiç Yapaylık Seziyor musunuz ?