Kardeşim yasal sahibi olduğunu kanıtlaman lazım işte.Bende diyorum ki tek başına fatura icrayı engellemez.Bunu hukuk bürosunda çalıştığın avukata sor.Ben bunun dersini aldım sen hukuk bürosunda çalıştığını söylüyorsun.Hoca bunu özellikle vurguladı.İstediğin yerde araştır konu sahibi arkadaşa zaten bir şey olmaz o konuda eminim.Fakat dediğim gibi adamlar alıp götürse bile aksini iddia etmen için istihkak davası açman lazım.Bu yazdıklarımı aynen oku çalıştığın yerdeki avukata.Yanlışsa gold üyelik hediye edeyim istediğin birisine.Aksi halde de senden bir gold alırım
Hocam ben söylüyorum ki, fatura yasal sahibinin kim olduğunu hukuki her anlamda kanıtlıyor. Sen istihkak davası açınca sana sorulan tek belge fatura olacaktır. Gelenlere faturayı gösterip bu ürün borçluya ait bir ürün olmadığından alamazsınız dedikten sonra o ürünü alamazlar. Bir tanıdığıma yapıldı, dava ile geri aldık ve bu olaydan zararlı çıkan iş bankası oldu. Platin üyeliğim var, golda gerek yok. Ama söylediğimin aksine bir bilgiye ulaşırsan senin adına herhangi bir yardım kuruluşuna gold üyelik parası yatırırım, sıkıntı yok
Sent from my iPhone using Tapatalk