FZaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sen kimin üzerine yaparsan yap, hukuken hiçbir şekilde alamazlar. Bu olay kanıtlama olayı değil, yasal sahibi oysa hiçbirşey yapılamaz. Kime sorarsan sor, net bilgi..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kardeşim yasal sahibi olduğunu kanıtlaman lazım işte.Bende diyorum ki tek başına fatura icrayı engellemez.Bunu hukuk bürosunda çalıştığın avukata sor.Ben bunun dersini aldım sen hukuk bürosunda çalıştığını söylüyorsun.Hoca bunu özellikle vurguladı.İstediğin yerde araştır konu sahibi arkadaşa zaten bir şey olmaz o konuda eminim.Fakat dediğim gibi adamlar alıp götürse bile aksini iddia etmen için istihkak davası açman lazım.Bu yazdıklarımı aynen oku çalıştığın yerdeki avukata.Yanlışsa gold üyelik hediye edeyim istediğin birisine.Aksi halde de senden bir gold alırım [COLOR="Silver"]

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:16:47 -->-> Daha önceki mesaj 21:12:24 --

Buyur donanımhaberdeki bir konu.Fatura başkasına ait ama alıp götürdüklerini yazmış eleman.Linkide atabilirim.Sırf sana ispatlamak için araştırdım.Keşke bir fatura ile icradan kurtulmak kolay olsa.Adalet böyle işlemiyor.