star2218 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu aralar bir kaç kez başvurdum farklı bankalara 5 bin lirayı bile onaylamadılar.
Halbuki 3 yıldır bağkurluyum işyerim mevcut. Kredi kullandım 3 kere biri geçen ay (ticari) biri bu ay bitti, diğerinin 6 ayı kaldı. Bunlarıda hiç geciktirmeden yatırdım gününde. Ayrıyeten kredi kartlarımıda hiç geciktirmedim. Bazılarının asgarisini yatırdım falan bazılarının dönem borçlarını ancak yatırmadığım olmadı. Kredi puanıda ara ara kkb sorgularım hep artıyor. Şuan 1408 olmuş dün sorguladığımda.

Makina alacağım bir 5-10 bine ihtiyaç var ancak bankalar nedense 5-10 bini bile onaylamadılar. Kendimden şüphelendim.

Çok ihtiyacım yok ancak birkaç ps4 makinası almak için çekmek istedim. Eşten dostan alırız artık.
Hayırlısı bakalım.
sizin sorununuz şu ticari kredi aldığınız için size bireysel kredi 1 sene geçmeden verilmez.

Broon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada öğrenciler başvuru yapabiyormuş. Kredi onaylanmasıda finansbank standartlarına bağlıymış
Onay almak ile kredi kullanmak farklıdır. Arkadaşınıza borç verirsiniz ama öncelikle geri ödeyebilecek olanlara verirsiniz. Sistemde bunun üstüne kuruludur. Öğrenci olupda 1900 KKB puanı olan kişiler biliyorum. 1900 kkb demek En üst düzey sorunsuz müşteri profili demek. Ancak buna bütün bankayı verelim demek değildir. Birde bu kişinin gelir gider dengesi kontrol edilir değerlendirmesi yapılır.