Site adresi : Konu altından PM isteyiniz
Fiyat: 500 TL
Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin açılış tarihi: 1 Ağustos 2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Spor haber sitesi
Günlük hit sayısı: Son 1 hafta analytics bozuldu, ortalama 60-70. Sosyal medyada sağlam kitle var, bir gün 280 hiti gördüğü oldu o sayede.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Hepsi
Hosting dahil midir: 1 yıllık hosting dahil.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet (Gazisoft V4)
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Gazisoft'un standart paketine ping modülünü eklettim. Sadece yazılıma 350 TL ödedim. 1 yıllık host ve domain dahildir, ki onlara da 65 lira para ödedim. Sadece bu masraflar 400 lirayı geçiyor.

Sitenin içinde şu an 470 tane haber var. 1 ay gibi kısa bir sürede... Bu haberlerin 150-200 tanesi net özgün ve elden yazılmıştır kendim ve çalıştırdığım editörler tarafından. Kalan yarısı da kopy-paste yapılırken başlık ve spot kesinlikle özgünleştirilmiştir.

Gazisoft'un yazılımı haber eklemek için harika ve çok kolaydır her yanıyla. Zevkle haberlerinizi girebilirsiniz.

En önemli kısmı 35 lira harcadığım Facebook reklamı sayesinde 450 tane facebook takipçisi var. Onun dışında 3800 twitter takipçisi var, bir kısmı botla çekildi ama 300-400 net gerçek takipçi var, ki hesabı verdiğimde etkileşimi görebilirsiniz. Twitter'da yarışma düzenlendi ve bir arkadaşa forma ve atkı hediyesi edildi.

Sitenin logosuna ve twitter-facebook kapak fotoğraflarına 35 TL ödendi.

Bunun dışında çok popüler bir Twitter hesabında para ödenip reklamı yapılmıştır, detayları isteyene o link de gönderilecektir. Otorite olmaya aday çok sağlam bir sitedir. Satma sebebim yeni aldığım siteye odaklanmak istemem. Haber sitesi emek istediği için ve ben de spamcı olmadığım için bu sitenin hakkını veremeyeceğmi düşünüyorum. İnanın 750 TL sadece siteye harcadığım para, 1 aylık emeğimi boşa satıyorum. Ederi gözümde daha fazla.

Lütfen detay için sadece PM isteyin. Son olurdur, İNDİRİM TALEP ETMEYİN.