Bu zamana kadar devletin bana ne hayrı olmuşta boş yere borç takıyor 2 yıldır bir sağlık hizmeti almadım maddi durumum yok adam benim babamın emekli maaşına 3 tane kardeşimin asgari ücretli maaşına göz dikmiş onların parasını benim gelirim göstermiş böyle saçmalıkmı olur demekki kardeşim bir iş kursa zengin olsa gidip bende bedavadan ortak olacam varmı böyle dünya bana 2 yıldır böyle uygulamadan haber verilmedi bu konuyu gördüm sorguladım öyle haberim oldu yoksa geçirmeye devam edeceklerdi benim gibi adam yeni öğrendiyse kim bilir öğrenmeyen kaç milyon insan vardır senin paran vardır 30 tl ödemek sana zor gelmiyordur benim şuan cebimde 1 kuruş yokken aylık 122 tl den faizli borç kitliyor siz ödeyin ben de ödemicem bu borç birikir idari mahkemeye oradan sonuç alamazsam anayasa mahkemesine bireysel başvuru yaparım hakkımı sonuna kadar ararım borcumuza sadığızdır ama haketmediğimiz borcu ödemeyiz devlette olsa haraç vermeyiz.
30 - 50 - 100 - 200'ü yok işin. Aylık 1 lira bile olsa insana çok geliyor.
Beni kimse malum partili sanmasın, 100 konunun 95'inde eleştiririm.
Sigortanın adı zorunlu sağlık sigortası GSS olayı. Neyse, yapacak birşey yok.
Borç silinir diye beklemektense gerekli yerlere itiraz/başvuru daha makbuldür elbet.
teste hiç girmeyenler için olucak yani teste giripte ödemeyenler için olmucak diye biliyom o yüzden ödemeyin
Borcu yapılandırmak için bile imza alacak. Başvuran/başvurmayan dahil. Başvurmayanlar imza verip yapılandırabilecek diye biliyorum.
O da borcun silinmesi söz konusu değil. Geçirdikleri dönem faizleri silinecek.
3 yıla kadar falanda taksit yapacaklar kalan borcu.