Maximusfel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes sizin gibi herşeye boyun eğerse herşeye eyvallah derse bizi daha çok sömürürler. Dünyanın hangi ülkesinde böyle bir kanun var yazarmısınız. Devlet milletin cebinden nasıl daha çok para alırım onun hesabında.
Millet geziparkı için ayaklandığı kadar sokaklara döküldüğü kadar gss için ayaklansaydı şuan gss diye birşey olmazdı. Sesimizi haksızlıklara karşı çıkarmamaz gerekiyor.
Sen ödemişsin açıkcası bu beni pek umursamaz ben ödemeyeceğim o saçma borç illaki bir gün silinecekdir.
Kusura bakmayın da, konunun açıldığı tarihe ve yazdığınız tarihe bakın.

Gezi parkı gibi bir başlangıç olamadı malesef.

Umarım illaki bir gün o borç silinir. Gezi döneminde merak etmeyin, ben de sesini en iyi çıkaranlardandım.

Ama insanlar 3-4 bin lira borcu olduktan sonra diyor bunları.
Konuyu açtığım dönem çıkaracaktık sesimizi. Şimdi iş işten geçti.

Seçim öncesi silinecekti, maliye bakanı imkansız dedi. Çok yüklü borç, silinemez dedi.

E-icra olayına da pilot olarak uygulama başlamıştı. Malesef vergi borçları gibi hesaplara bloke koyarlar yakında.

Ben boyun eğenlerden değilim, konuyu da açalı 2 seneyi geçiyor. Borç 4 bin olduktan sonra adamlar öyle ya da böyle sömüre sömüre alır o parayı.

Dünyanın hiçbiryerinde olmayan şeyler malesef bizim ülkemizde var ve helal koçum diye destekleniyor bazı kesimlerce.

Bu yüzden "nasıl olsa silinecek" demek yerine gidip itiraz vs. edin.