emrah1302 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30a aşkın sitem var. hiç böyle bir hedefim olmadı. belkide bu yüzden iyi kazanamıyorum arkadaşın yazısını okuyunca bi an "neden olmasın" dedim valla

ama @yakoSin in dediği gibi moral bozulmasına neden olabilir bu hedef. sen besmele çek küçük hedeflerle başla. gelir geldikçe hedefin değişecektir.
Sevgili kardeşim,aslında bu miktar tek site ile bile kazanabilinir.Ama sizin durumunuz da olan bir abimiz ile muhabbetimiz oldu.Onda da 18 site vardı günlük 5 tl ancak kazanıyordu.Sitelerine baktım 5 tl ye bile şükretmesi lazım.Çünkü çok düzensiz ve çelimsiz siteler.Mesela sefamerveye giriyor pardesü kategorisi komple kopyala yapıştır yapıyor...Ah siz böyle yapmıyor olabilirsiniz.Ama sitede herşey ince olmalı.Mesela en basiti çoğu kişi wordpreste kategori açıyor.
Ad : tesettür giyim
Açıklama : tesettür giyim deyip geçiyor.Halbuki kategoriler bile çok ciddi önem arz ediyor.Ben açıklamaları en az 100 kelime yazarım.Ve yoast ile her kategoriye 3-4 etiket eklerim.Umarım anlatmak istediğimi anlamışsınız.İş site içinde başlar.