yakoSin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hedefin büyük, hedefe ilerlerken psikolojik anlamda yıpranacaksın, umutsuzluğa kapılacaksın. Daha küçük hedeflerle süreci işletmelisin bence.

Şuanki hedefin için 1 yıl süre biçmişsin, bir yılda 70k kazanabilmek için aylık 6k para kazanmak lazım.

Büyük hedefi bir kenara koyup, küçük hedeflerle ilerlemelisin. Mesela her ay bir tane cumhuriyet altını kenara atacağım şeklinde başlanır. Ulaşılması çok zor bir hedef değil. Bu hedefe vardığında, her ay 15gr altın atacağım kenara şeklinde ilerlersen moral ve movivasyonunu daha yüksek tutmuş olursun.
Anladım abi teşekkür ederim.Bakalım hayırlısı ile çıktık bir yola,sonumuz hayr ola.Tabi sadece adsense değil bir de e ticaret ve ufaklı işler oluyor onları yapıyorum.Hepsi dahil bir sene de olmasa iki sene de birşeyler yapılır umarım...
Oda olmadı ev yerine başka şeylerde kullanırız Çocuk gelecek nasipse ona harcarız

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:46:34 -->-> Daha önceki mesaj 10:42:14 --

iyimakale adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam inandığınızda ve çalıştığınızda istedikleriniz olacaktır. Hazır Makale editör ve yazar için http://www.iyimakale.com/panel/anasayfa sitemizden temin edebilirsiniz 7/24 bol şanslar
Allah razı olsun.Eşim ve ben makale yazabiliriyoruz. Belki takviyeye ihtiyacımız olabilir ama şuan değil.Ben 400 kelimeden aşağı pek makale yazmam o yüzden dışarıdan alırsam pek karım olmaz
OptimizeSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seocuysan ve işi biliyorsan (ki bildğiniz belli) sizi kimse tutamaz. 20 siteniz olsa toplamda günlük geliriniz 60 lira olsa 2,5-3 yılda alırsınız.
Ne güzel eşinizde size güveniyor, oda sanırım uğraşıyor ufak tefek web işleriyle, Allah yolunuz açık etsin.
Abi seocu değilim de az çok mantığını biliyorum.Bir firmada seo elemanı olarak çalışıyorum.İlk ay adamların istediği verimi verdim,şimdi aynı sitenin yabancı versiyonuna çalışıyorum oda iyi durumda o yüzden vaktim var.Hanım da evde vakti bol.Akşamları da çalışırız,kendimize de vakit ayırırız.En azından ele muhtaç olmayız.Geçen sene haber sitesinden günlük 150-180 aldığım oluyordu,ama host yüzünden çok talihsizlikler yaşadık.Bıraktık siteyide.