Lone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nerdesiniz , bende elektrik dağıtım müdürlüğünde çalışıyorum ama elektrikle alakam yok , yanlız çalışanların hepsi bedaştan emekli kişiler net aradığın bir soru varsa sorarım
Peki hocam sorunum olursa size danışırım. Ayrıca elektrik borçtan dolayı kapanır ve abone öderse 19 TL açma bedeli alıyoruz. Gerçekten sıkıntılı bir bölüm. Ama bakalım maximum verim alabilmek için bir şeyler geliştireceğiz zamanla : )

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:49:27 -->-> Daha önceki mesaj 09:46:06 --

Lone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nerdesiniz , bende elektrik dağıtım müdürlüğünde çalışıyorum ama elektrikle alakam yok , yanlız çalışanların hepsi bedaştan emekli kişiler net aradığın bir soru varsa sorarım
LORDD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu dışı biraz kusura bakmayın lütfen ama merak ettim; sizde de kesme işleminden komisyon veriliyor mu?

Not: tek alâkam elektrik abonesi olmam.
Konunun dağılmaması için lütfen, yalnızca konu sahibinden yanıt bekliyorum.
Üstteki mesajımda yanıt vermiştim ama tekrar yanıt vereyim. Abonenin elektriği borçtan kapanır ve abone borcunu öderse 19 TL ücret alınır. Sanırım geçen günlerde yayınlanan haberden dolayı bunu sordunuz. Artık abonelerden açma-kesme bedeli alınmayacak diye ancak bu sadece abone taşınırken elektriğinı kapatıp, taşındığı yerden devam etmesi halinde alınmayacak. Yani ilk yazılan kısımdaki uygulama hala geçerli.