Selamlar,
Sigara içmem, haftada 1-2 defa arkadaşlarla cafe'ye falan gidersek nargile içerim, arada küba purosu sipariş ederim(birkaç ayda bir). Hem değişiklik olmasını istediğimden, hem ulaşımı kolay(uygun fiyatlı) olmasından, hem meraktan, hemde tadını, kokusunu sevdiğimden(eskiden peder içerdi oradan biliyorum) pipo almak istiyorum. Şekil ve tarz olarak da çok hoşuma gider meret
Bu konuda pek bir bilgim yok maalesef. İnternetten araştırma yaptığım kadarıyla Pipsan, Dapper gibi markalardan uzak durmak gerekiyor. Başlangıç için f/p markası Şahin Pipo, Eminönündeki yerine en kısa zamanda gidip bi pipo almayı düşünüyorum.
Pipo yine bir şekilde hallolur ancak anladığım kadarıyla burada asıl önemli olan tütün temini. Bunun için Taksim'deki çiçek pasajına gideceğim. Onun haricinde İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz tütüncüler var mı?
İçimi kolay, fazla sert olmayan, aromalı/aromasız tütün tavsiyelerinizi öğrenebilir miyim? Açıkcası birkaç farklı çeşit tütün alıp tek tek test etmek istiyorum. Şuan benim aklımda Peterson - Sherlock Holmes almak var. Tütünlerin gramajı ve fiyatları nasıldır?
Genel olarak pipo, tütün ve tütün tedariği konularında öneri ve bilgi birikiminizi paylaşabilirseniz çok sevinirim