Merhaba arkadaşlar.
10 yılı aşkın süredir web sitesi geliştiriyorum. Son zamanlarda boş kalan vaktimi r10 üyelerine PSD to HTML/CSS/JS hizmeti vererek geçirmek istedim.

PSD tasarımlarınızı HTML/CSS/JS ve Wordpress'e giydirme işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilirim. Tasarımınızın önizlemesini göndererek fiyat & süre bilgisi alabilirsiniz.

Tüm tarayıcılarda sorunsuz görünüm olacak şekilde döküm işlemlerini gerçekleştiriyorum. İsteğe göre W3C XHTML Valid ve Responsive kodlama yapıyorum.

İletişim için mail: info@nolpe.com
iletişim için skype: nolpecom
hesaplarını kullanabilirsiniz.

Bu zamana 100'lerce projede r10'daki arkadaşlarla birlikte çalıştık. Bu çalışmalar hakkında bazı yorumları aşağıda görebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.

roxside adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gözünüz kapalı içiniz rahat bir şekilde çalışabilirsiniz.

psd to html,css,wp tema işi yaptırıldı 0 hatasız şekilde işini teslim etti forever @Nolpe

Elimdeki diğer işler ile görüşmelerim sürüyor çalışmalarımıza devam edeceğiz.

WebTasarimLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
psd to css işi yapıldı , güvenilir temiz iş çıkardı tşkler.
dovizxml adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
css döküm işi verildi. kaliteli iş yaptı. eline sağlık hocam.
Valx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa haber sitesi döküm işi verildi gerçekten işini çok iyi ve düzenli yapıyor fiyatlarıda gayet uygun gözünüzü kırpmadan işi teslim edebilirsiniz.
BerkBadem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile çalıştık, işini bi hayli kaliteli yapıyor. Çok saygılı bir arkadaş teşekkür ediyorum.
Ankon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Psd to Css çalışması yaptırıldı. Gayet ilgili ve güzel bir iş çıkarttı, teşekkür ediyorum.
Terbiyesiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söylediği zamanda eksiksiz teslim etti. Tekrar çalışacağız yakın zamanda.
tasarimhizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Css döküm işi veridli ve belirtilen tarihte aksatmadan teslim edildi. Çok temiz bir iş gerçekleştirdi. Çalışmanızı tavsiye ederim.
ydreklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nolpe arkadaşla responsive web sitesi dökümü konusunda anlaşıldı ve arkadaş zamanında başarı ile işi yerine getirdi.

Çok profesyonel çalışıyor her aşamada destek veriyor, umarım bir daha çalışmak dileğiyle. Herkese tavsiye ederim kendisini.
SemazaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
döküm yaptırıldı
Şuana kadar çalıştığım en ilgili ve işinin hakkını veren bir arkadaş herkese tavsiye ediyorum
tekrar görüşmek üzere iyi çalışmalar
TVPazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nolpe sanirim alaninda en iyilerden. Zira verdigimiz isi cok basarili sekilde halletti. Tahmin ediyorumki, bundan sonra da sirket disi psd css html islerimizi kendisi yapacaktir.
Tesekkur ederiz.
eXe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Salih beyle bir proje için çalıştık kendisi çok başarılı bilgi birikimi çok ileri seviyede olan iş prensiplerine sahip gerekli detayları sizden önce düşünen profesyonel bir arkadaş kendisi ile gönül rahatlığıyla çalışılacak bir iş ahlakına sahip işinin ehli bir arkadaştır.

kendisine teşekkür ediyorum
Sklas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş verildi arkadaş gayet hızlı ve güvenilir. Teşekkür ederim.
berdos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Responsive Html Css dökümünü sorunsuz ve gayet hızlı halletti. Bundan sonraki işlerimin hepsinde Nolpe ile çalışacağız. Arkadaş gayet hızlı.
and1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşinin ehli, son derece kaliteli responsive döküm işlemi yapan bir arkadaş kendisiyle sürekli olarak çalışacağız
basoglanh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ilk işi çok kısa sürede teslim etti. Kendisiyle yeni bir iş için anlaştık. Uzun soluklu çalışacağımız kesin.
coolflort adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Salih Bey işini layıkıyla teslim etmiştir. Kendisine teşekkür ederiz.
Wmqp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa çok teşekkür ederim. Verdiğimin PSD dosyasının birebir aynısını çıkardı. En önemlisi ise istediğim revizleri yaparken mırın kırın etmedi ve anında gönderdi.

Tekrardan teşekkürler.
Oxsigen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 kişiyle görüştüm sözde yazılım uzmanlarıydı, ama işe gelince yapamadılar. En son nolpe hocam sorunu halledip, istediğimizden fazlasını yaptı. Gönülden tebrik ediyorum. Gerçek uzman arayanlara tavsiye ederim.
feezy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zor bir tasarim için birlikte çalışma fırsatı yakaladık. tasarimda o kadar detay varken birebir dökmesi gerçekten inanılmaz, arkadaşım tasarımı gördüğünde ilk sorusu kimin döktüğüydü, yani o da şaşırdı ayrıca detaycılığım ile kendisini düzeltmeler konusunda çok zorladım, kendisi de sağolsun büyük sabırla işi tam istediğim gibi tamamlayıp teslim etti.

Bu arada, samimiyetinden dolayı da kendisine çok teşekkür ederim, herşeyden önce süper bir insan.

gözüm kapalı tavsiye edebilirim, iddaa etmiyorum, şaşıracaksınız..

tabii ki inşAllah uzun yıllar çalışacağız kendisi ile.

tekrar teşekkürler herşey için.
erkann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendisine wordpress giydirme işi verdim. hızlı ve profesyonel bir şekilde gerçekleştirdi.tavsiye ederim.
erbasaran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 adet psd to html döküm yaptırıldı. Kaliteli ve erken teslim için teşekkür ederim.
Ntie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Css + jquery işlemleri olan tasarımı 4/4'lük css'e döküm işlemlerini zamanından da önce teslim etti. Çalışmanız için ilk tercih edeceğiniz kişilerdendir.
netcommander adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güvenilir arkadaşımız. Saat mefhumu gözetmeksizin sabırla beni dinleyip istediğim siteyi kurdu. Uygun fiyata rağmen profesyonel çalışma çıkardı. Çok teşekkürler.
VNOkyanus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 gün kadar tüm sorunlarımız ve temanın eksiksiz giydirilmesi için uğraştı. Hem SEO uyumlu olması hem de işlemlerin bu denli yapılması kusursuz diyebilirim.

Ayrıca düzeltilmesi gereken yerlerde çabuk dönüşleri ile de işlemlerimizi halletti. Kendisine teşekkür ediyoruz, çalışmalarımız devam edecektir gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
bluemansiiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi çalışmayı tamamladı. Gayet temiz ve profesyonel olarak döküm yapılmış.

Çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.
CouldWasMySouL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla bu Konuda anlaştık ve işi istenilen düzeyde teslim etti, gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz işinin ehli biri revizeler konusunda hiç sıkıntı çıkartmadan ne istedi isek yaptı ve hala daha da yapıyor sağolsun.
tasarimhizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Salih beyle 2.çalışmamızı da sonlandırdık. Çok titiz ve şahane bir çalışma gerçekleştirdi. Gözünüz kapalı projelerinizi teslim edebilirsiniz. Tekrar çalışmak dileğiyle.
Sinanak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok temiz bir çalışma gerçekleştirildi gözü kapalı işinizi teslim edebilirsiniz. teşekkür ediyorum.
pan_river adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş çok uygun fiyata çok kaliteli bir iş çıkardı, aşırı memnun kaldım ayrıca 2 gün içinde teslim edildi iş
Wolfmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hem uygun hemde kaliteli ve zor işde olsa hakkından gelen bir arkadaş. değişiklik istedigimde bile kırmadan gerçekleştirdi. çalıştıgım için memnunum
jet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abartısız bu güne kadar gördüğüm en profesyonel, işini iyi bir şekilde yapan ve siz istememiş-unutmuş olsanız bile eksikleri gidererek extra eklemeler yaparak ortaya kusursuz işler çıkaran bir arkadaş.
Psd to css - wp işi verildi ve istenilenden daha iyi şekilde teslim alındı.
Daha uzun bir süre çalışacağımızı düşünüyorum.