Merhaba arkadaşlar , eylül-ekim arası yeni bir telefon almayı planlıyorum. yaklaşık 2500tl bütçe var elimde ancak ne alsam karar veremedim.
Bir xperia z kullanıcısı olarak son derece memnunum ancak sıkıldım.

Benim için en baş özellik telefonun sağlamlığı yani bir iki düşmeyle ekranı paramparça olacak bir telefona para vermek istemem. Kamerası ve performansı önemli çoğu zaman telefonda oyun oynarım. oyun oynarken uygulamar arası geçişte donmalar yavaslamalar olmasınıda istemem (oyundayken mesaj yazmak yada faceye bakmak gibi ) ses ve kapasite o kadarda problem değil. Birde pil ömrü en azından gün içinde aksama kadar beni idare etsin isterim mesaj sosyal medya olsun cok kullanıyorum telefonu.

Bu özellikleri karşılayabileceğim bir telefon önerisi yaparsanız sevinirim arkadaşlar.
Eylül ayından sonra yeni telefonlar cıkacak takip edenler bilir.
Xperia z3 'de hemen hemen hic bir değişiklik yok diyebiliriz.
Note 4 biraz kafama yattı ancak samsunglarda donma sorunu cok oluyor diye duydum bir kac kezde sahit oldum. özellikle menü arasındaki geçişlerde.
HTc hiç incelemedim bilmiyorum

Onun dısında paran cebinde kalsın 800-1000lralık bi telefon al diyen olursa diyede
zenfone 6 kafama yattı ancak istediğim performansı ve özellikleri saglarmı diye düşünceliyim. ?

yorum yapan fikir sunan herkeze teşekkürler