Selamun Aleyküm arkadaşlar bi şarkı sözü temasını hadis-i şerif teması olarak düzenliyorumda
1-) Arkadaşlar burda yazmayı işaretlemeyi unuttum şarkı sözü yazıyor onları editleyip hadis-i şerif yapmak istiyorum(hangi dosyayı editleyeceğimi bulamadım görünüm>düzenleyici girdim ama ordakilerin hiçbirinde yazmıyordu)
2-) Ve Kategorilere tıklanınca alt kategorilerin açılmasını istiyorum alttaki resimde paintte göstermiş olduğum gibi
3-) Bu resimde yuvarlak içine aldığım yeri silmek ve altını çizdiğim yazıyıda değiştirmek istiyorum(hangi dosyayı editleyeceğimi bulamadım görünüm>düzenleyici girdim ama ordakilerin hiçbirinde yazmıyordu)
4-) Burdada X işareti attığım yerlerin silinmesini istiyorum ve sağ tarafta kategoriler kısmında bütün kategorilerin değilde yalnızca basılan kategori çıksın istiyorum örneğin A sayfasındaysa A kategorisi, B sayfasında ise B kategorileri
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar internette doğru düzgün hadis-i şerif sitesi yok teması bile yok böyle birşey yapmayı düşündüm yardım edecek arkadaşlardan şimdiden ALLAH razı olsun.