clic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şimdi tavsiyenize uyarak bu işe soyunmaya başladım. İyimi yapıyorum kötü mü yapıyorum orasıda meçgul .. Yalnız kafama takılan bazı sorular var.

Mesela şuan sitemde 2 bin civarında içerik var ve bunların tamamının etiketi, resmi falanı filanı var. Elim kolum bağlanmış durumda açıkcası. Nasıl bir mantıkla ilerleyeceğimi bilmiyorum.

Şuan açmayı düşündüğüm 2. dil site almanca olacak. 2 bin içeriğin tamamını almanca olan sitede bir defada mı yayınlamalıyım yoksa her gün 5 er 10 ar tane mi yayınlamalıyım. yeni bir sitede birden bu kadar içeiriğin yayınlanması herhangi bir zarar teşkil etmez mi?

Tıkandım kaldım açıkcası.. yapmışken adam akıllı olsun bir sorun çıksın istemiyorum. Bu adımdan sonra nasıl bir yol izlenmeli ?
Paravan mantığıyla ilerleyecekseniz aşırı yüklenmenize gerek yok. Güncel ve özgün olabilirse ne mutlu. 5-10 farklı dilde içerik üretmek kolay iş değil, ortalamayı tutturabilseniz yeterli olur diye düşünüyorum. Tabi biz burada backlink yapısı olarak bakıyoruz; eğer Alman hiti almak gibi arzunuz varsa daha kaliteli iş çıkarmanız gerekecektir.