AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Silinmez hocam, taksite bağlanır. O da bazı atarlı arkadaşların gelir testine girip ödemelerinden sonraki dönemleri de tıpış tıpış ödemesine bakar.

Gerçi nasıl olsa silinir diye bekleyen 4 binlik arkadaşımız bol ama....

Ne yalan söyleyeyim, eşşek gibi ödeyenlere haksızlık. Haa, 2 sene de düzenli ödeyenlerden para alınmayacaksa eğer silinsin.

Ama öbür türlü, düzenli ödeyen adamlar ödül yerine ceza almış olur.

Küçük not:

SGK'ya olan prim borçları yapılandırılacak.
Prim borcu olanların gecikme zammı ve faizleri silinecek.
Yapılandırılan borçlar, 18 taksitle 36 ayda ödenebilecek.
ödeyenlere ne gibi haksızlık olacak onların çoğusu hasta işlerine geliyor ödeme yapıyor tedavi oluyor benim 2 yıldır böyle bişeyden haberim yoktu şimdi baktım 3 bin lira borç çıkmış ben 2 yıldır hastaneye gitmedim devletten ufak bir yardım almadım bu borcu sence neden ödeyeyim her ay işsiz olandan devlet haraçmı alsın bu parayı ödeyecek maddi durumumda yok bu memlekette koyun çok her ay 500 tl deseler yine öderler bu koyunlar yüzünden devlet işsizlerden haraç kesiyor allah bunlara bunun hesabını sorsun alın size bedava hastane zamanında hastane yol diyenler hastaneler yalan oldu devlet paranıza kesik atıyor sesi çıkanada yol veriyor bu millete bunlar haktır ama bunların yüzünüzden dürüst namuslu vatandaşlarda arada kaynadı GSS zorunlu değil isteğe bağlı olmalıdır bugün çoğusu uyuyor bu uygulamadan haberleri yok yarın bir gün haciz olayları olursa millet ayaklanır GSS mevzusuda zorunluktan kalkar.