Öncelikle bugün benim diyen,şöyle profösyonelim,böyle iş yapıyorum,1000 lerce referansım var 10 yıllık üyeyim,yaptığım işler şunlar diyen,parayı peşin alan sonra 2 şeyi revize isteyince burnundan kıl aldırmak istemeyen ben yaptım oldu diyenlerle çalışmadan önce bu kardeşimi deneyin.Zaten önce iş sonra para diyor.Gelelim nasıl çalıştığına Yaptığı tasarımı skype den adım adım her noktasını tek tek gösteriyor,sizin beğenmediğiniz bir noktayı hiç iki bir etmiyor hemen yapıyor,yinemi olmadı içinize sinmedi bi daha yapıyor taki siz oldu bu diyene kadar.Hiç bir zaman bıkkınlık belirtisi göstermiyor işini sevdiği belli,müşterisini memnun etmek için çalışıyor çabalıyor.Bugün kurumsalım diyenler önce arkadaşın çalışma şekline bir baksın sonra kurumsal olup olmadıklarını tekrar sorgulasınlar.Ben kendisinden çok ama çok memnun kaldım.Umarım bu çizgisini bozmaz ve her daim bu şekilde devam eder.Allah herkesin karşısına böyle kişileri çıkarmayı nasip etsin.Tekrar çok teşekkür ederim ellerine,kollarına emeğine sağlık verdiğim parayı güle güle kullan Allah işlerini açık etsin kardeşim