Sitenin tam olarak hangi amaçla açıldığını anlayamadım. Sanırım sadece bir soru/cevap sitesi. İlk bakışta güzel bir fikir olduğunu düşünüyorum ama bazı kategoriler açılmış mesela. Bu kategorilere göre soru sorulduğunda reddiliyor. Buradan da sadece neyin kaç para olduğunu öğrenmek için açılmış bir site olduğunu anlıyorum. Bence bu yeterli değil. Çünkü birşeyin ne kadar olduğunu öğrenmek isteyen birisi bunu Google'dan veya başka bir yerden çok daha kolay bir şekilde öğrenebilir. Ancak keşke daha az kategori olsaydıda o konular üzerinden daha detaylı sorular sorulup daha sağlıklı cevaplar verilebilseydi. Böyle çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Sitenizin bu şekilde pekte yürüyeceğini zannetmiyorum.
Eleştiriniz için teşekkür ediyorum. Havmac ilk bakışta yalnızca bir fiyat alma sitesi olarak görülebilir fakat işin aslı sitenin hedefi gerçek kullanıcıların deneyimlerini siteye aktarması. Siz Google'dan bir elmanın kilosunun ne kadar ettiğini öğrenebilirsiniz fakat ankara'da bir semt pazarı'nda 1 haftalık meyve ihtiyacınızı ne kadara karşılayacağınızı öğrenemezsiniz. Yahut moskova'ya uçak biletini hangi tarihlerde ne kadara bulabileceğinizi yine öğrenebilirsiniz fakat moskova'da hostellerde kalındığında ne kadar tatil masrafı olacağını çadırda yahut otelde kalındığında nasıl fiyat farklarının oluşacağını google aracılığıyla öğrenemezsiniz.
Site tecrübe sahibi kişilerin detaylı konularda tecrübelerinden yararlanarak fiyat aktarmasına yarayacak, yani asıl hedeflediğim budur.