Aynısını firefoxta da yaşadım dün.
Opera'da geri zekalılar chrome alt yapısına geçti için chrome deki sorun biz Opera kullanıcılarında da var aynı şekil bazen benim tarayıcıda öyle gösteriyor.
Akşam öyle idi şu an yok sanırım r10.net sunucularından 1 tanesi çekemiyor ftp den resimi.
internet bağlantı problemi olabilir
Son zamanlarda Chrome'da - nedendir bilmem - çok saçma problemler oluyor. Evde sıkıntı olmuştu Opera'ya geçtim. Şimdi ofis makinelerimde de abuk sabuk sıkıntılar yaşatıyor. Ofiste de Opera'ya geçireceğim tarayıcıları.
2006 dan beri tek tarayıcı bilirim o da Opera idi 12.17 den sonra oda bozu artık Opera opera değil The Chromium projects ile geliştiriyorlar chrome hatası olduğu gibi operaya geliyor zaten tek bir artı yönü var şık şık güncelleniyor fark edilmiyor.
Operaya alternatif tarayıcı bakıyorum bende 12.17 geliştirilse tekrar süper olur da o akıl nerede onlarda ancak mobil pazara inmeye çalışıyorlar masaüstünü unuttular.
Şimdi de bir gösteriyor bir göstermiyor. Firefox a geçmeyi düşünüyorum ama yıllardır Firfox'u bile vazgeçirten bir Chrome alışkanlığı var. Umarım sorun çözülür çünkü çok itici bir durum.