buddy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
drupal öyle gariplikler yapar ki bazen saç baş yoldurtur. allah bilir neyden kaynaklanmıştır. neden drupal?
hocam neden drupal; çünkü eklentilerinin tamamına yakını ücretsiz ve reklam içermiyor. ayrıca wp ve joomlaya göre daha kolay uyarlanabilir(hatta wp ve joomla da uyarlama yok desek daha iyi).
joomla ve wp ile de ilgileniyorum tabii ki ama mesela joomla da bir modal pop-up açacaksın diyelim, ücretsiz modüllerin hepsinde bi eksiklik var.adam ücretsiz yapmış ama asıl işe yarayacak özelliklerini pro versiyonuna koymuş. bunlar beni yıldırdı. bu nedenle drupal de ısrar ediyorum.
ckeditor sorunuma çözüm bulamazsam eğer içerikleri yeniden oluşturacağım(çok fazla sayıda değil zaten).
şimdilik aklıma gelenler bunlar.
seo konusunda ise biraz kararsızım. bana göre seo konusunda joomla wp den daha iyi ancak. en azından istediğim sıraya bildiğim yontemlerle joomla da hedefe kolayca ulaşabiliyorum ancak drupal i bu konuda sınıyorum.
seo tekniği drupal de ne şekilde işe yarar emin değilim. bunda da sıkıntı çıkmazsa eğer drupal den vazgeçmem...