Merhabalar,
Öncelikle herkese iyi çalışmalar dilerim. Bu konuyu gerçekten çok garip karşıladım kusura bakmayın, aldığınız hizmet tamamen online bir hizmettir ve kurulumu aşırı basittir. Sadece FTP'ye dosyaları upload edersiniz ve modülü aktif edersiniz. Sonucunda içerisinde
Türkçe ve İngilizce döküman da vardır.
2 Gün yanıt alamadığınız için neden böyle oldu onu da anlayamadım. Konu da bakıyorum haftasonu yanıt alamayanlar arasında ilgihost da var fakat beyefendi ne kadar sakin ve olgun şekilde yazılar yazmış.
3 gün oldu hocam
Size gelince zaten 3 gün önce sipariş vermediniz ki? Ödeme bildiriminiz bile buyrun:
http://prntscr.com/4g8vr0
Nasıl 3 gündür yanıt alamazsınız anlayamadım.
Yarını da bekleyelim bakalım hafta sonudur diyelim, bir terslik olmuş olabilir diyelim bekleyelim bakalım.
Size teşekkür ederim. İşinizde başarılar dilerim. Olgun bir insan olduğunuz zaten destek taleplerinizden anlaşılıyor. Size seve seve yardımcı olabiliriz.
Ali YILMAZ, aktif bilişimden bazı sıkıntılardan dolayı ayrıldığını duymuştum.
Herhangi bir olay durumu olmadı ben yazılım/proje işlemlerine yöneldim. Neden böyle düşündünüz yada kimden duydunuz?
Gerekli bilgileri verdiğime inanmaktayım, r10'a fazla giren bir insan değilim. Herhangi bir konu hakkımızda yalansız olarak eleştirilirse çok sevinirim. Lütfen müşteri problemlerinizi destek talebi olarak gönderirseniz önceliğimiz kendi destek sistemimiz olduğundan daha hızlı yardımcı olabiliriz.
Herkese iyi çalışmalar dilerim.