Allah için nasıl bir mantıkla iş yapıylorsunuz anlamıyorum sizi ? A.ult siteden link alacak ve olumlu etki edecek.Bunu seo işine yeni girmiş adam bile savunmaz.Bana kalıplaşmış diyorsunuz... Ben duyma işlerle iş yapacak seviyeyi çoktan geçtim sanırım.Uzun zamandır bu sektör de olduğum için birebir birşeyler görme olağan üstü değildir.Dediğim şeyi de gördüm ve etkisini de anladım.İsterseniz deneme amaçlı bir tane alın ekleyin.O zaman sonra siz gelin burada paylaşın...
Doğru söylüyor arkadaş eyupoglu neden biliyomusun adlt diyosunda bu gerçektende kalıplaşmış bir düşünce, sebebinide açıklayım sana biraz mantık kurmak yeterli.
Bir tane t
orno kelimesinde 1de1 olan site düşün ve burdan video sitesine legal siteye link yada banner çıkacaksın ve bağlantıyı javascript ile link çıkmaması açısından bilindik yöntemlerle engelliceksin sebebini tahmin ediyosundur. Herneyse sonrasında eğer o siteden gelen kullanıcı video siteni beğenir devamlılık sağlarsa? olaya böyle bakın günahı sevabı ahlakı elbette ayrı bu işin birisi ortaya bi laf atmış zamanında öyle kalıp olmuş gidiyor. Halen adlt siteden normal sitelerine link verenler var bişey olduğu yok adlt demek googlenin gözünde kötü demek değildir yani googleyi baz almayayım diğer arama motorları öyle ayrım yapmaz yapamaz, onlar için tek geçerli kural kendi kurallarını yöntemlerini ihlal etmemendir. Onlar birer aynadır ahlak polisi değildir

Gelelim neden o sitelerden link saldırısı yaptıklarına ceza almış yada biton alt sayfası etiketi olan sitelerden link birden kıl oldukları siteye link çıkmak demek o sitenin dengesini bozmak üzere yapılan bir işlem biliyosun bunu bu tabunu yıkacak bir örnek vereyim.
Hcklink ekleyerek düşürmeye çalışanlar var peki ekledikleri yerler hep torno sitemi? tabiki hayır ama zararlı deniliyor neden? çünki illegal bir yöntem ve google kurallarını ihlal ediyor bunu anlatabilmişimdir umarım.
Senin için ve bu yapıyı bozmak adına yazdım +r10 yaparsın aydınlatabildiysem