AqHuaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
insanın 1 duşta aldığı su neredeyse bu baştan aşağı dökülen suların 20 tanesi ediyor. hesaplayın o zaman. israf dediğiniz şey çok komik. sen gün içerisinde ne kadar su harcıyosun kim bilir. yani önemli olan burda verilen mesaj. şahsen bu su dalgası olmasaydı ben hastalıktan bir haberdim.
insanın temizlenmek veya diğer insanın araba yıkaması israf değildir bence önce israf nedir bir araştırın bence de bahsedilen olay bir israftır ve gereksizdir...

ikinci görüşüme katılmayabilirsiniz ama ilk bahsettiğim mevzu israf değildir ve israfı lütfen iyi anlayın....

neden boş iş biliyormusun demokrasi vb maskeler altında milyonlarca insanı öldürdü bu pilavı bize yedirmeye çalışanlar milyonlarca masum insandan bahsediyoruz onun için başından su dökmeyen bu iki yüzlü insanlar ve sömürgeci faşist kendilerinden başka hiçbir fikrin yaşamasına izin vermeyi şöyle bırak akıllarından bile geçirmiyorlar... Güçlü olanlar gündemi istediği gibi yönetiyor sömürdükleri katlettikleri insan sayısını hangimiz biliyoruz als nedir kaç kişi öldü als den ? önce katılaşmış buz kesmiş o taşlaşmış kalplerine bir sıcak su döksünler sonra bizlerden birşeyler beklesinler... özetle günlük saçmalıklardan birisi ve ciddiyetsiz bu insanlar hepsine demiyorum fakat ciddi bir bölümü iki yüzlü...

bu biraz neye benziyor biliyormusun kardeş karşına geçip "şu falancı yerdeki müslümanlarda çok eziyet görüyor çok üzülüyorum vicdanım sızlıyor " diyip günde 10 lira vererek içtiği sigaranın belki onda birini bile bu insanlar için veremeyen paket paket sigara içmesini bilip yardım etmesini bilmeyen müslümana benziyor yardım istesen etmez çünkü durumum müsait değil der ama iş boş şeylere gelince çatır çatır para harcar ramazanda iftar programında arkadaki fon müziğine kapılır 10 numara müslüman olur ve bu zihniyet ezilmeye mahkumdur ve ezilecek "Nasıl yaşıyorsanız öyle yönetilirsiniz" herkesin yapabileceği birşeyler var hayvanlar,bitkiler,insanlar için ama kimsenin işine gelmiyor çünkü gerçekte umurlarında değil sadece kendilerini rahatlatmak için birşeyler yapıyorlar vicdanlarını susturamıyorlar...

alt kısımda yazdıklarım düşündüklerim sana değil yani flood yapmamak için burda yazdım

saygılar....