dergos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Justin Bieber'ı izlemedim bilmiyorum. Lebron James'inkini gördüm onu söylüyorum. İster show olsun ister başka bişey herkes şuan bunu bilincinde amacını ulaştı. ALS için bağış yap dense kimsenin umruna olmazdı ALS neymiş falan. Oyun dediğiniz şey sağ duyu denen şey. Bi yarara ortak olmak vesile olmak.
Kim neyin bilincine ulaşmış arkadaş yahu Türkiye'de toplanan para belli millet show olsun diye su döküp duruyor. Ne bağışı toplanmış. Söyledim zaten işin ciddi tarafını görüyorsunuz diye bana göre oyundan ibaret, en azından Türkiye'de durum bundan ibaret. O kadar konu açıldı o kadar yorum yapan oldu sor bakalım kaç kişi bağış yapmış. Sanki görende her yıl binlerce kişi ölüyor bu hastalıktan dolayı sanacak, başbakanın da işi gücü yok buzlu su dökecek. Zaten meydan okuyanlar bile belli, sanki bana iyilik melekleri. Şimdi madem bu bilince erişildi, gerek sosyal medya gerek tv den insanlar öğrendi o halde insanlar bağışlarını yapmalılar, yapmayıp meydan okuyan birisinin kamera karşısına çıkmasını bekliyorlarsa zaten bu sağduyu falan değildir. Eee her gün o ona meydan okudu, şu şuna meydan okudu bunları mı izleyeceğiz.