Uzun süreli devam etmeyi düşünüyorum dolayısıyla wordpress teması vs scriptler ile bu işi yürütmek bana mantıksız geliyor. Yazılım tarafımca kodlandı.
Yazılımda arkaplanda birçok optimize gerçekleştirilmekte, kendime ait bir çok web sitem bulunmakta ve büyük çoğunluğu tarafımca kodlanmakta. Başlıca sebebi ise gereksiz kod parçaçıklarından kurtulup seo kriterlerine uygun sunucuyu yormayan bir sistem ile çalışmak. Sizde bilirsiniz ki hazır scriptler birçok size şeyi sunuyor fakat bunun için kullanıp / kullanmayacağınız her şey geliyor gereksiz veriler yüzünden sistemin şişmesine yol açıyor. 3-5 ay sonra koşa koşa hostu ya da uygun sunucu aramak da cabası.
Ve dolayısıyla piyasadan hazır scripti alıp çakmak günü kurtarmaktan başka bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ha şu kısım belki doğrudur, belki yazılım gün itibari ile eksiktir. ki bunu belirttim de eksiklerini yazarsanız sevinirim.
gün itibari ile oyun kelimesinde 23. sırada yer almakta. Açıkcası projeye başlarken 1,5 yıl süre içerisinde ilk 7-8 e dahil olmayı planladım. Adam akıllı bir projeyi wordpress yada 70-80 liralık, ve en kötüsü piyasada herkesin kullandığı ( isim vermiyim ) free bir oyun scripti ile idare etmeyi çalışmak başlı başına bir saçmalık olacaktır herhalde.
Üsteki metni lütfen ters anlamayın sadece detaylı bir eleştiri talebi için yazıldı, daha da net konuşmak gerekirse de aynı sistem ile devam etmeyi planlıyorum fakat göremediğim bir eksik var ise belirtmeniz daha faydalı olacaktır.
Ozaman şöyle birşey önereyim, scripti biraz daha geliştirin, geliştirmek demek gereksiz şeylere boğmak değildir.Umarım başarılı olursunuz ancak şu görünüm inan biraz çağımızın sitelerinden uzak gibi duruyor, yoksa bencede en iyisi kendinin hazırladığı.