Afrika yıllardır aç ve susuz. Neden yıllardır sizde dahil kimse bunu anlamadı? Televizyonlarda, gazetelerde AFRİKA'lılar ölüyor diye haberler yapılırken, Afrika'daki çocuğu yemek üzere başında bekleyen AKBABA dururken insanlar neredeydi?
ALS için bağış yapmışsınız çok güzel. Rabb'im daha fazla versin. Peki Afrika içinde bu bağışı yaptınız mı?
Evet dikkat çekmek için güzel bir uygulama. Ama bankalar bir yasak koymuyor ki, "Su dökmeyenler bağış yapamaz" diye.
Bu aşağıdaki foto aylarca televizyonlarda, gazete ve dergilerde boy boy gösterildi. O zaman da bu su dökme muhabbeti kadar dikkatinizi çekti mi? bu fotoğrafı gördükten sonra bağış yaptınız mı?
Sizin için Yarım litre olan, önemi olmayan suyu bakın çocuk nereden dolduruyor.
Tomalarca suyu sıktıran ben değildim. Tomalardaki suyu harcatanlarda sizin mantığınızla hareket edenlerdi. Bir tarafta DOĞA için mücadele verilirken, o mücadele için TONLARCA su israf edildi. Bunun sorumlusu ben değilim. Sizin mantığınızla gidersek bu su israfının tek sorumlusu EYLEMCİLERDİR!
https://www.r10.net/1069503988-post17.html
Alıntı
Hayatında Güney Afrika'da yaşayan insanlar için yardım etmiş birisi misin? Önce bunu kanıtla sen.Bende Ice Bucket Challenge denen saçma olayı desteklemiyorum tamamen eğlence amaçlı olduğunu düşünüyorum ama bu şekilde düşünen din tacirlerinden de nefret ediyorum.Ayrıca bu tür videolar çekilmeseydi ALS hastalığından da kimsenin haberi olmayacaktı, orasıda ayrı bir konu.
ALS hastaları için 20bin TL toplanmış diyorsun, e malum şahısın seçim serüveni sırasında o çok sevdiğiniz günde alnı 5 kez secdeye değen insanlar trilyonlar bağışladı buna ne diyorsun? Demek ki neymiş herşey menfaat içinmiş.
Onu hükümeti devirmeye çalışanlara sormak lazım. Zaten orada kullanılan su temiz değildi, kimyasaldı.
Sana daha öncede söylemiştim, Allah'ın adını koydum o Atatürk resmini değiştir, senin fikirlerinin yakından uzaktan Atatürk ile alakası yok.. (geçmiş mesajlarını bildiğim için bu fikirde bulunuyorum)