Bu zamana kadar kaç tane site açtıysam hep birkaç ay sonra ya sandbox ya da filtre cezasından ban yiyorum. Daha 2 ay olmadan sitemin biri ban yedi, indexler silindi. Daha sonra yeni domain aldım MySQL veritabanını yükledim. 1 ay sonra o da banlandı.
Yaptığım hata acaba içerik yazılarının 30 ya da 40 kelimeden mi oluşması. Kısa yazı ve video eklememden mi kaynaklı.
Birkaç sorum olucak size?
1 - Her yazı etiket eklemeliyim? Kaç adet eklemeliyim?
2 - İçerikdeki yazılarda en az kaç kelime olmalıdır? Bu soruya farklı bir yandan şöyle söyleyim. MP3 sitelerinin içerik yazıları örnek olarak;
<title>İskender Paydaş Hop De feat Tarkan indir, İskender Paydaş Hop De feat Tarkan en yeni mp3 indir, Hop De feat Tarkan mobil indir, Hop De feat Tarkan en yeni mp3 indir</title>
<meta name="description" content="İskender Paydaş Hop De feat Tarkan şarkısını indir, İskender Paydaş Hop De feat Tarkan en yeni mp3 indir, Hop De feat Tarkan mobil indir" />
<meta name="keywords" content="İskender Paydaş, Hop De feat Tarkan en yeni mp3 indir, Hop De feat Tarkan indir, İskender Paydaş Hop De feat Tarkan mp3 indir, Hop De feat Tarkan mobil indir, Hop De feat Tarkan şarkısı indir" />
yukardaki desc. açıklaması 30 kelime bile yok, ancak adam aramalarda ilk sayfada, tüm yazılar ve mp3 linkleri.
bazı sitelerde adam boş başlık atmış içeriğe giriyorsun 1 kelime bile yazı yok. Ama aramalarda ilk sayfalarda çıkıyor.
3 - Anasayfada maksimum kaç adet yazı olmalıdır? Ben genelde 45 adet ana sayfa yazısı yerleştiriyorum. Sizce kaç adet olmalı?
Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.