Bu zamana kadar kaç tane site açtıysam hep birkaç ay sonra ya sandbox ya da filtre cezasından ban yiyorum. Daha 2 ay olmadan sitemin biri ban yedi, indexler silindi. Daha sonra yeni domain aldım MySQL veritabanını yükledim. 1 ay sonra o da banlandı.

Yaptığım hata acaba içerik yazılarının 30 ya da 40 kelimeden mi oluşması. Kısa yazı ve video eklememden mi kaynaklı.

Birkaç sorum olucak size?

1 - Her yazı etiket eklemeliyim? Kaç adet eklemeliyim?

2 - İçerikdeki yazılarda en az kaç kelime olmalıdır? Bu soruya farklı bir yandan şöyle söyleyim. MP3 sitelerinin içerik yazıları örnek olarak;

<title>İskender Paydaş&nbsp;Hop De feat Tarkan indir, İskender Paydaş&nbsp;Hop De feat Tarkan en yeni mp3 indir, Hop De feat Tarkan mobil indir, Hop De feat Tarkan en yeni mp3 indir</title>
<meta name="description" content="İskender Paydaş&nbsp;Hop De feat Tarkan şarkısını indir, İskender Paydaş&nbsp;Hop De feat Tarkan en yeni mp3 indir, Hop De feat Tarkan mobil indir" />
<meta name="keywords" content="İskender Paydaş, Hop De feat Tarkan en yeni mp3 indir, Hop De feat Tarkan indir, İskender Paydaş&nbsp;Hop De feat Tarkan mp3 indir, Hop De feat Tarkan mobil indir, Hop De feat Tarkan şarkısı indir" />
yukardaki desc. açıklaması 30 kelime bile yok, ancak adam aramalarda ilk sayfada, tüm yazılar ve mp3 linkleri.

bazı sitelerde adam boş başlık atmış içeriğe giriyorsun 1 kelime bile yazı yok. Ama aramalarda ilk sayfalarda çıkıyor.

3 - Anasayfada maksimum kaç adet yazı olmalıdır? Ben genelde 45 adet ana sayfa yazısı yerleştiriyorum. Sizce kaç adet olmalı?

Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.