Kusura bakmayın, ya ben sizi anlayamıyorum ya da siz beni anlayamıyorsunuz. Bu mesajı da 'Size kesinlikle art niyetim yok aksine iyi niyetli olarak size de yardımcı olmaya çalışıyorum.' yazdığınız için gönderiyorum.
'Rakamlarla konuşuyorum' diyorsunuz ancak ortada tek rakam anlık hit. Sitedeki içeriğin nereden geleceği belli değil, açıkça belirtilmemiş ki ben de 'dosyalar sosyal medyada barındırılacak algısı yaratıyor' diyorum siz veri trafiği hesabı gönderiyorsunuz. Siz çözmeye çalışıyorsunuz ancak konu sahibi bu bilgileri iletmiyor. Ben de çok açık bir şekilde 'talepleriniz doğrultusunda şekillendirilmesi lazım ama envanterimizde olan sunucular bunlar' diye iletiyorum.
Sadece yazlımların optimizasyonu değil dinamik bir encoding yapısı ve anlık yoğun olarak izlenen videoların peercasting altyapısı ile aktif izleyiciler/kullanıcılar üzerinden yeniden yayınlanmasını sağlayarak 100 mbps ile bahsi geçen hitlere ulaşmasını sağlayabilirsiniz, bizim bu tip yapılar kurarak bu verileri sağladığımız projeler de mevcut. Dolayısıyla bu tür bir uygulamada, çok açık bir şekilde ifade etmem gerekirse; aslında '100 mbps yetmez' söyleminiz, hesaplarınız ve teşhisiniz son derece yanlış. Buyrun, inşallah ilettiğim sistemleri özellikle siz ve 'biz hallederiz abi'ciler de araştırır. En azından 'Altyapı nasıl geliştirilir?' bir nebze anlayabilirler. Artık olay eskisi sunucu satıp arkaya yaslanmak değildir. Olay; teknik bilgi ve operasyonel tecrübe ile altyapı kurabilmektir.
Bir de; sadece bizim verdiğimiz teklifi alıntılayıp böyle bir söylemde bulunuyorsunuz. Sonra da 'ben size de yardımcı olmaya çalışıyorum diyorsunuz.' Kusura bakmayın bu konuda hiç lafımı esirgemeyeceğim; söz konusu başlık altında işimi bana öğretmeye çalışan ve bu amaçda bizim mesajımızı alıntılayıp ilk mesajı atan da sizsiniz. Diyalog halinde sırayla cevabmı vermekl istemişim gelip 'Buradan yazmaya devam ederseniz' diyorsunuz.
Fesupanallah.
Siz denk geldiniz sizden alıntı yaptım büyütecek bir olay yok.
Alıntı
video ve fotoğraf ağırlıklı içeriklerin bulunduğu (sunucuda barınacak)
Demiş arkadaş, hitin ise sosyal medyadan geleceğini ve bu yüzden de anlık yüklenmeler olacağını belirtmiş. Videolar da sunucuda olacağına göre, hat kapasitesi yüksek olacaktır. Neden anlamaya çalışmıyorsunuz hayret ediyorum.
Bakın gerçekten sizi desteklerim, İzmir firmalarını ayrıca seviyorum. Balçova'da 3 yıl yaşadım, keşke vaktim olsa da tanışsam sizinle yüzyüze konuşsak. Gerçekten size karşı bir art niyetim yok sadece birbirimizi anlayamıyoruz.
Daha fazla uzatmayacağım, gerek yok tartışma çıkartmaya. İyi akşamlar iyi çalışmalar.