medyamio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam mobilim pc gecince detayli anlatirim.

Kredi karti ile odeme var taksitli sekildede alaboliyorsunuz. Paypal havale vs.

Diger konulara gelirsek iddaa ya yeni baslamayindusunuyosaniz hic baslamayin.

Ben mesajlarimdada belirtiyorum. Kendi analizinizi kendiniz yapin mutlaka. Ama bu istatistiklerle hic analiz yapmadan da cok kazandim bunuda es gecemem.

Bu bir kumardir yaninrisk alarak oynarsin. BirazDa sans isitir. Bi kirmizi kart tum maci degistirebilir.

Dedigim gibi iddaaya yeni basliyorsaniz. Hic baslamayin. Ama surekli iddaa oynuyorsanizda hirs yapmadan oynayin. Hirs analiz yapmanizi engeller. Dogru analiz ypamazsiniz inceleyemezsiniz.
Iddaya yeni baslamak veya surekli oynamak onemli degil. Su an gold uyelikle sitenizde kupon dagitmiyormusunuz? Bem sadece bu kuponlara oynamak istiyorum. Sonucta para verip uyelik alicaksam ve bu kuponlar tutmuyorsa benim ucretli uyelik almamin bi anlami yok. He 10 kupon yaparsin 2 si yatar 8 i tutarsa ben aliyim. Indirmde istemiyorum odeyip direk alicam. Ama siz bu attiginiz mesajla ilk okudugum mesajdaki guveni vermediniz su an bana. Yani ben ucretli uyelik alipta top yuvarlak hocam derseniz benim icin bastan biter. Eger kendinize guveniyorsaniz satin bende alayim.