bende bu konuda sizin gibi düşünüyorum özellikle çamaşır makinalarında hepsi aynı bi kazan var sağ sola dönüp duruyor

sanki çorap atınca takım elbise çıkartacak.
bu modeli servis önermiş hocam.eski makinada fabrikasyon arza olduğu için değişimi benzer özellikte daha üst modellerle yapabiliyormuş.Tabi 7 senelik bir dolapta arçeliğin kısmende olsa değişim yapması hoşuma gitti.ama pahalı bir model önermişler,isterseniz siz başka model seçebilirsiniz ama daha üst model olmak zorunda diyorlar.yani öyle yada böyle para alacakalr
O servislere ben ne diyim. Tv aldık ben işteyken getirip kurmuşlar annemlerede hani şu heryerde 10 liraya satılan bana kalırsa bi halta yaramayan akım korumalı prizler varya ondan satmışlar yok şöyle korur yok böyle falan diye. Hadi eyvallah dedik neyse giren girmiş ama ne girmiş 40 liraya satmışlar

Philips servisinden bahsediyorum bu arada. Bu zamanda para için insanların söylemedikleri yalan yok servisin pek hayrına birşey söyleyeceğini sanmam ama neyse hayırlısı. Sitelerinden bak orda görünür modelleri ama dediğim gibi hepsi aynı halt bana kalırsa. İşin garip tarafı yüksek fiyatlara bu ürünleri alıp içine 1 meyve koyamayan insanlar var. Yazık paralara.