Lütfen üzerine alınma sana özel yazmadım..
normal bir siteye ssl almanın ne anlamı olabilir..bizim millet bir tuhaf valla..ya bir e-ticaret siten vardır yada ne bileyim üyelikle çalışan bir siten ssl alırsın tırışkadan değil ama adam gibi ssl alırsın..google bu bir etkendir dedi bitti..yani bu kadar..tutup tüm siteleri adam ne bileyim bir film sitesini ssl çevirmek kadar saçma sa.akça bir düşünce olamaz..hele maille yada cep telefonuna mesajlar gelmezmi ssl alın yükselin 1. sıraya yükselin..ya yok öyle birşey..sen adam akıllı gerçekten eski teknikler değilde yeni tekniklerle siteni inşa et bak o zaman antiseo bile yapılsa siten yıkılıyormu..
seo dediğimiz olayı inanın bana birçoğu sadece ordan burdan dolma bilgilerle biliyor..bu konuda yabancı seo gurularını okusalar zaten fikirleri toptan değişir..
Yok ssl'in benim siteme gereksiz olucağını biliyorum. Sadece yabancı kaynaklarda bundan çok bahsedildiğini gördüm. Ve her türlü etkeni deniyorum. Daha neler yapabilirim diye düşünüyorum. Site içi seoyu tam kitabına uygun şekilde yapıyoruz zaten fakat. Site dışında çuvallıyorum. Yani bana önereceğiniz etkili olabilicek bir makale varsa linkini atabilirmisiniz?