Olay aslında ALS hastalığından falan geçti gitti. Millet birbirine meydan okuyor ve başından aşağı buzlu su döküyor. Yaşı kaç olursa olsun aklı fikri ergenlikte olan kimseler evine ekmek götürmez ama böyle saçma işlerle uğraşır.
Madem başınızdan aşağı döküp de ziyan edeceğiniz buzlu suyunuz var, niye afrikaya yardım deyince herkes geri planda anlamış değilim. Oturmuşum bir köşeye böyle insanları izliyorum saçma saçma. Ve şükrediyorum ben böyle değilim iyi ki diye.
Afrikaya yardıma katılsalar bu sefer bilmem nereye niye yardım etmiyorsunuz diye tepki gösterirsiniz

bir kısım insan bu hastalar için uğraşsın siz afrika için uğraşın, başkaları filistin için uğraşsın. Herkes elinden geldiğince birşeyler yapsın. Sonuç olarak ALS diye bir hastalığın varlıından haberi olmayan bi dünya insan artık bunu biliyor zaten olayın asıl amaçlarından biri de buydu. İstemezük diyerek bir yere varamayız. Şov amaçlı yapılıyor olabilir son zamanlarda ama bu da olayı gündemde tutmaya yarıyor sonuçta. Amerikada 35-40 milyon dolar yardım toplanmış az bir rakam değil.