Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
belki konuyu hortlatıyorum ancak işe yarayan bir konu her zaman üstlerde olmalı, acilen bir link güncellemesi yapmam gerekiyordu ve konuda belirttiğiniz free monitor for google adlı program ilaç gibi geldi.
Şimdi kısaca bu programı çalışma yapan arkadaşlar nasıl kullanır hemen anlatayım;
Mesela bir forum tanıtım çalışması yapacaksınız ve listenizi güncellemelisiniz, normalde google aracılığı ile intitle:Siteni tanıt gibi aramalar yapıyoruz. Bu programda site adresi kısmına sallamasyon birşeyler giriyoruz ve anahtar kısmına ise intitle:Siteni tanıt yazıyoruz arıyoruz. Ancak ilk başta 10 sonuç veriyor bunu da options> prefences kısmından düzeltiyoruz ben 1000 yaptım. Denemek için ara dedim ve 3dk sonra sıkıldım işe yarıyor mu yaramıyor mu diye stop dedim. Ardından sağda liste beliriyor o aramadaki siteler , herhangi birine sağ tıklayıp Export to clipboard seceneğine tıkladım bir metin belgesine CTRL+V yaptım ve o ana kadar buldugu tüm siteleri yapıştırdı yaklaşık 200site.
Kısacası kendi çalışmalarını kendileri yapmak isteyen ve bir türde backlink arayan seo çalışması yapan arkadaşlar için birebir. Tavsiye ederim.