İsteği yapan kişi video ve resim paylaşımı yapıyor bunu da sitede sunucu üzerinden yapacak. 100 mbit uplink ile 480p kalitesindeki 1 videoyu anlık 3000 -4000 kişiye izletebilir misiniz?
Ben sizin teklifinize yorum olarak yazdım, yani sorunlu şekilde teklif veren sizsiniz ben değil. Benimkisi tahmin sizinkisi direkt olarak teklif.
Bu arkadaş Türkiye'de sunucularını da barındıramaz, barındırması için aylık 30-40 bin TL hat parasını gözden çıkarmak zorunda.
Live Streaming ile uğraşıyorum 8 gbps uplink kullanıyorum, arkadaşa önerim Hetzner ile görüşmesi.
Alıntı
480p kalitesindeki 1 videoyu anlık 3000 -4000 kişiye izletebilir misiniz?
Şu veri nerede? Ben konu sahibinin mesjaında böyle bir veri göremiyorum. Zira vermiş olduğum teklif mesajında çekincelerim de tamamiyle donanım tabanlı , sırf bu sebepten ötürü 'Sosyal medya ile beslenecek' söylemini dosyalarını sosyal medyadan çekecek olarak algıladığımı ifade ettim. Hatta teklif mesajımda en az 2 defa taleplerin netleştirilmesi gerektiği hakkında söylemde bulunmuşum.
Ancak siz vermiş olduğumuz teklifi alıntı yapıp, '100 mbit hat kapasitesi ile karşılayamazsınız arkadaşın ihtiyacını.' gibi bir şey yazarsanız, kusura bakmayın, ben bunun altında iyi niyet arayamam. Madem bu konuda bilginiz vardı keşke geneli kapsayan bir mesaj ile bilgilerinizi sağlayıcılar ile paylaşsaydınız ya da bize özel mesaj atsaydınız.
'Datacenter sahipleriyle' çalışmanız da manidar olmuş elbette.
Neyse, konuyu uzun uzadıya konuşmak isterseniz 'Özel Mesaj' ile konuşmaktan mutluluk duyarım. 'Yok, konu üzerinden ben bu şekilde devam edeceğim.' derseniz, saygı duyarım ancak ben bu şekilde konu üzerinden yazışmaya devam etmeyeceğim.
Sevgiyle,
Murat Aybars