Hocam sitenin hiti bilinmiyorum . Adsense geliri yok neye dayanarak 750TL ? Belki günde 3 yada 4 kişi ziyaret ediyor ?
Hocam öncelikle merhabalar,
Konuyu çok fazla polemik konusu haline getirmemek adına açıklamada bulunmak isterim.
Domain rakam değerlendirmesi ( Expertiz ) yaparken baktığım bir kaç detay vardı.
1 - Domain kalitesi : Rüya tabirleri kelimesine hitap edecek olan ürünün piyasa kalitesi , tire türe bulunmayan temiz ve akılda kalıcı olması.
2 - Domain yaşı : Tek başına bir işe yaramasa da yaş haddinden dolayı risksiz bir çalışma alanı sağlayacak olması ve riskleri azaltması.
3 - Hit durumu : Hit durumu ile alakalı Cpanel üzerinden alınmış değerleri paylaşıyorum. Aynı zamanda site de konuların okunma oranlarından da zaten 3-5 tekilden fazla olduğu anlaşılabiliyor.
4 - Google Opt. : 4-5 Yıl önce sadece üzerinde bir takım çalışmalar yaparak belirli bir seviyeye getirdim, şuan güncel bir çalışmada bulunmadım.
5 - Diğer uzantılarının yoğunluğu : Aktif ve kullanılabilir olan " Tabiri " ve " Tabirleri " şeklinde olan sitelerin bir çoğu açık ve güzel neticelere erişiyorlar.
6 - Aktif uzantılarının kendi istatislik değerlerine göre fiyatları ve o fiyatlara göre + ve - olarak karşılaştırma : Mevcut sitelerin diğer kelime uzantılarının güncel satış fiyatları ve hangi özelliklere göre bu fiyatları istemişler kendi sitem bu özelliklerin ne kadarına hitap ediyor şeklinde bir değerlendirme yaptım.
3 yıl önce bu site " Ruyatabirleri " kelimesinden com - net - org 'lardan birine satış önderliği yaptı. O dönem ki el değişim bedeli 1500

üzerinden oldu. Bana şunu diyebilirsiniz hocam " Tabiri " ile " Tabirleri " bir mi ? Hayır değil , ama bende 1500 degil 750 demişim. ve satış 3 yıl öncesinden bahsediyoruz.
Saygılarımla.