Merhaba,
Hostbuldum.com Olcay bey sorunlu veya müşteri ile ilgisiz birisi değildir. Kendisi sunucu bazında bizimle çalışmakta. Yoğun bir dönemden geçtiğinden şuan kendisi pek ilgilenemese de, yine de günlük olarak sistemlerini kontrol ettiğini biliyoruz.
Bugün bize ulaştı, sitelerinin çalışmadığı ve müşterilerinin rahatsız olduğunu belirtti. Bizim ile ilgisi olmasa da, sunucusu üzerinde yardımcı olmak adına gerekli çalışmaları yaptık ve bazı servislerin çalışmadığını tespit ettik. Siteler sadece birkaç saat kapalı kalmış, haftalarca değil. Zaten haftalarca kapalı olması da mümkün değil. Sunucuların loadları ve hatları sürekli olarak kontrol ediliyor bizde.Kısa bir süre öncesine kadar sorunsuz çalışıyormuş.
Kendisi de gelince gerekli açıklamayı yapacaktır size. Biz daha fazla tedirgin olmamanız adına, ve kendisinin kişiliğini, çalışma şeklini ve ilgisini bildiğimizden size genel olarak bilgi verelim istedik.
Merak etmeyin, Olcay bey asla müşterilerini yarı yolda bırakacak biri değil. Şuan kendi müşterilerinden bizim tanıdığımız gördüğümüz kişiler, hepsi memnun, referans olabilecek ve sürekli teşekkürlerini sunan kişilerdir.
Şuan çalışmayan bir siteniz olmaması gerek. Servisler aktif görünüyor.
teşekkürler bilgi için olcay bey reseller konusunda cok yardıcı oldu resellerden sıkıntım yok ama bir kaç gündür cpanel e giremiyorum şifre yanlış diyor sonrada sitelerin hepsi kapanınca kim olsa bu şekil davranır. olcay beyin tek çalıştıgını bilmiyordum bir sorun olursa çalışan kişiler mail falan atar diye düşündüm.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:34:19 -->-> Daha önceki mesaj 16:31:47 --
Konuyu rapor edip sildirmeniz uygun olur bence.
tabi hemen bildiriyorum
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:46:51 -->-> Daha önceki mesaj 16:34:19 --
Yönetici arkaşlardan rica ediyorum konuyu silebilirlermi.