konuda belirttiğiniz gmd2 özellikleri yanlış
http://www.telpa.com/GeneralMobile/C.../Discovery%202
aynı ayrıma bende düştüm, incele incele gmd2 aldım.
zen6 nın çok eksik yönü var. sadece büyük ekran ve kaliteli malzeme için alacaktım.
bugün rastladıgım yorumlarda kaliteli malzeme olmadığını da gördüm.
eksileri, ekran çözünürlüğü, yuzde 50 performans düşüklüğü ve özellikle çok eski bir ekran kartı kullanıyor olması karar vermemi kolaylaştırdı.
Bu arada discovery kullanıyorum 1 yılı geçti. Kimse GMD nin kaliteli olduğunu savunmuyor. En iyi fiyat performans ürünü diyebiliriz.
General mobile ilk discovery de blu firmasına remark yaparak satmıştı. Bu sefer ciddi emek var. Şöyle ki firma snapdragon ile anlaşmak üzere idi ve kendine özel bir ürün ürettirecekti. F/P tutmadı sanırım. Alcatel idol x kasa üzerine ilk kez mtk6592 2.0 ghz versiyonu işlemci kullanan telefonlardan. Ayrıca kasaya s5 havası katmışlar hatta s5 çakması olmuş Kısacası idol x modelini alıp kamera ekran, işlemci kapak mapak ne varsa baştan tasarlanmış. Denemelerimde aynı anda s3 note ile asphalt 8 kastık. 5 dk. sonun note3 e göre baya soğuk kaldı. gps uydu bulma oldukça hızlı, 3g bağlantı gmd1 e göre gözle görülür derecede hızlı.
Kimse yanlış anlamasın. gmd bana göre bir marka , asus da öyle. ancak orjinal telefon olsun diye 2-3 kat bütçe ayırmam. şu an için en iyi f/p bunda derim. asus olsun gönlümden çok geçti ama performans olarak yanına yaklaşamaz.
MTK işlemciye çamur atanlara da kulak asmayın. Şu anda antutu dünya rekoru yine mtk işlemcilerde.