Merhaba arkadaşlar.

Ücreti karşılığında asp veya php tabanlı bir soy ağacı sitesi talep etmekteyim.
Konu hakkında detaylı bilgim yok. Tek bir admin mi siteyi yönetmelidir yoksa üyelik sistemi içermeli ve üyeler giriş yapıp kendi bilgilerini kendileri mi girmelidir.

Detaylı bilgi, fiyat ve teslim süresi ÖM atılabilir.

EDİT

Kabaca şöyle tarif edeyim. Aklıma gelen şeyler bunlar. Önerilerinize de açığım.

- Klasik bir web sitesi olacak hakkımızda galeri videolar vs. Artı olarak soy ağacı da içerecek.
- Soy ağacının yönetimini admin yapmalı. Yani bilinen en eski dede büyük baba vs kimse onu oluşturup ağacı başlatmalıdır. Hem daha geriye hemde yeniye doğru ekleme vs olabilmeli. Örneğin ben dedEmin babasını biliyorum ve ondan başlattım diyelim ağacı. Ama daha sonra Dedemin dedesini de öğrendiğimde eskiye doğru da büyütebilmeliyiz.
- Onaylar adminden geçmeli. Ama kayıtlar hem admin hem de üyeler yapabilmeli. Mesela üyeler resim ekleyecekse eklenecek kategorileri admin belirlemeli ve resmi veya videoyu onaylamalıdır.
-Üyeler kimin çocuğu olduğunu ağaca girebilmeli. Bu girilen kayıtlar admin onayına tabi olabilir. Alakasız kayıtları engellemek için. (Önerilerde soyadı ve kan grubu da var. Ama bu kriteri yazan arkadaş kurdulayabilir. Alakasız kayıtları engellemek için)
-Kayıtların resimleri de eklenebilmeli. Bazı iletişim bilgileri (üye olunurken girilen) görülebilmeli. Profil resmi vs gibi.