Merhaba arkadaşlar,
sitede neye olumlu neye olumsuz trade vereceğimi anlyamadığımdam özellikle moderatör arkadaşlar cevaplarsa sorumu sevinirim.
siteden facebook fan sayfası satın aldım.
sayfanın 75k beğenisi var. şimdi buradan birşey paylaştığımda yaklaşık 10-20 kişiye erişim sağlanıyor. beğeniden bahsetmiyorum. 10-20 kişi paylaştığınızı gördü şeklinde olan istatistikten bahsediyorum.
şimdi ben bu sayfaya 75 lira verdim. ama r10da organik olamayn sayfaların satışının yasak olduğunu biliyorum. bence bu syfa organik değil. arkadaşa konuyu anlattım ama cevap felanda vermedi.
sizce bu konuda olumsuz trade verebilir miyim ?
cunku benim resmen 75 liram çöpe gitti. maksat hem arkadaşın canını sıkmak hem de başkaları da bu kişiden facebook sayfası alırken iki kere düşünmesini sağlamak.
ne yapmalı sizce ?
tşkler
Dostum ben sana telefonda aktif olmadığını ve bu yüzden ucuz fiyattan verdiğimi belirttim ki konularımda da yazıyorum. Otolike sayfa satmam sadece sayfalarım aktif değildir paylaşımsızlıktan ve çok yeni sayfalar olmadığından dolayı.
Ayriyetten dediğim gibi ben sana telefonda aktif değil emin misin dediğimde evet eminim diyip sayfayı aldın mı almadın mı ? Aldın. Benim kimseden gizli saklım yok sattığım sayfaların sonuna kadar arkasındayım. Hiçbir sayfamda otolike kullanılmadı sadece aktif değil.
Varsa otolike olmasına dair bir işaret buyur ver sayfayı geri vereyim sayfanı. Bu şekilde konu açman hiç hoş değil. Sana cevap vermememin sebebi de sayfayı almadan önce dedim ki 100 tl ver büyüğünü al dedim sonra değiştiremem dedim. Yok dedin ben 75'liği alacağım sonra da diyorsun ki 25 tl daha vereyim sayfayı değiştirelim. E be güzel kardeşim o zaman niye baştan beni dinlemiyorsun.
Hatalı olduğum bir durum varsa buyrun izah edin anlayayım.
Bak yemin ediyorum tahmin ettigim kişi.
Aktif olarak facebook sayfası satan arkadaş konusundada kesinlikle panel kullanmıyorum yazıyor
Sayfalarını baktımı oto like ile kasmıs bizi yiyor bence -trade vermelisin büyük ihtimal senin sayfa oto like ile kastı.
Dostum Allah aşkına boyundan büyük işlere girişme... Yani senin yorumlarına elimden geldiğince cevap vermemeye çalışıyorum da inan bazen inanılmaz saçma şeyler söylüyorsun. Bilmediğin ciğere mındar deme kardeşim tamam mı mındar deme...