mhmtbnl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sene olmuş 2014 4 yaşında çocuklar bile bilgisayar oynamaya başlamışken böyle kodlara ne gerek var ki ? Onu senin sitenden kopyalayan adam yapıştırdığı yerde zaten senin ekletmiş olduğun site adresini siliyor yani siteye eklediğin kodun hiç bir amacı yok sadece siten yüklenirken zaman aşımını biraz daha arttırıyyorsun olay bundan ibaret yani senin karına değil zararına oluyor.

4 senelik bir site ile sektörü bende saklı. 4 yılda bu ve buna benzer bir kaç js kodu ile 70 küsür alan adına bu kodu yedirdim.Sana şimdi caps leri filanda atmak istiyorum veya farklı tekniklerde paylaşabilirdim seninle. Fakat konuya dalış şeklin hiç hoş değil. Yarımm saattir sana ne desem diye veya bu arkadaşa nasıl yaklaşsam diye düşünüyorum. Çünkü ben sinirli bir adamım yanlış anlama. 15 senedir webden geçiniyorum bir çok programlama bilgisi veri madenciliği algoritma v.b. php kitap okumaktan ve mücade etmekten dolayı oda. Ya kardeş kusura bakma bu kadar tecrübe sahibi olsamda senin gibi bir düşünce şeklini daha önce düşünemedim. Sana başka verebilecek bir cevabım malesef yok. Mesajımı alıntılama bu konuyu uzatma report ederim. Ayrıca konuyu report ediyorum silsinler diye. Ben kendi halinde çalışan birisiyim sakin çalışmayı seviyorum ondan kimseyle uğraşmak veya laf anlatmak istemiyorum ondan konunun silinmesini rica ediyorum. Sana hayatında bol kazançlar ve çalışmalarında kolaylıklar dilerim kardeşim.