Jane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beşiktaşın 2 sorunu var.

1. Takımda yeterli olgunluk yok ve çok heyecanlı oynuyorlar.
2. Takımda bu tempoda devamlı oynayacak fizik yeterliliği ve kondisyon gücü yok. Son maçında Dk 70-75'lerde pili tamamen bittiğini Arsenalin bile Beşiktaşın üstüne gidesi olmadığı halde gitti.

Beşiktaşın daha çok eksiği var. Buda oynaya oynaya düzeltmeye çalışırlarsa düzelecek.
Yorumunuza kısmen katılıyorum, bazıları doğru tespitler. Ben takımdaki uyumu ve pres gücünü beğendim. Alexis, ramsey, arteta, cazorla gibi adamlarla 70-75 dakika bile baş etmek Türk takımları için üst düzey zaten. Maç boyunca bir topa 2 kişi pres yaptık buda işe yaradı denebilir. Arsenal'in de Beşiktaş'ın üstüne gelmemesi gibi bir durum yok Bilic güzel taktik yapmış, geriye yaslansaydık Arsenal dener dener gol atardı 1-2 tane. Yoksa her sene play-off'larda içerde dışarda 3-4 sallayan takım bu maç gol atasım yok içerde atarım artık demez.

Bana göre box to box bir ön libero lazım bize, oyunun iki yönünüde oynayacak. Eldeki liberolar iyi kesici ama ileri top taşımada sıkıntı yaşayabiliyor. bkz: Veli'nin rakibe giden pasları. Orijinal bir sağ bek alırsakta İsmail'i sol bekte kullanırsak çok daha iyi olacak, oldukça formda.