Oppon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
bir şirkette stajyerlik yapıyorum ve benden tüm bayilerini bu sisteme eklememi istediler.Acaba yardımcı olabilecek var mı aranızda ?

Çok teşekkür ediyorum şimdiden.
Örnek Bizim Şirket : Tıkla
Google business firmaların listelendiği bir araçtlr.Bu vesile ile siteniz arama sonuçlarında yıldızlı ve haritalı çıkabilir.Buna bir nevi local business diyebilirsiniz.Aynı hizmeti yahoo'da veriyor ama ücretlidir.Yandexte yeni başlamıştır.Onlara da aynı şekilde kaydedebilirsiniz.Bunun yanı sıra yelp.com gibi sitelere de kaydettirin.Google bu sitelerden veri çekiyormuş firmalar hakkında.Duydum sadece garantisini veremem.
Peki sadece firmalar mı hayır normal siteler de kayıt olabilir ama çaktığı zaman silinrisiniz ki silinirse öyle çok olumsuz etkisi yoktur.Zira benim normal bloglarımı bile eklemişliğim ve etkisini görmüşlüğüm vardır.Eklemeyi yaptıktan sonra 2-4 hafta içinde pin gelir ve sayfanızı doğrutabilirsiniz.
İncelikleri :
Tavsiyem sayfanızı oluşturduğunuz da Firma İsmi - Keyword diye açın siteniz doğrulatın ve aktif olarak kullanın.
İleri de inceleme yorum yaptırırsanız hafta da en fazla iki tane yaptırın.Aksi halde eski yorumlar bile silinir spma olduğundan.Aklınıza takılan olursa sorabilirsiniz.