Bu mu kıyasınız. Sokağa çıkma yasağı uyguluyor devlet bu mu bizimle karşılaştırmanız. Zenci bir vatandaşı öldüren polisin arkasında durmak mı demokrasi. Polis sert müdahale edemiyor zaten asker giriyor sokağa.
Ölü yok diyorsunuz 18 yaşında genç ellerini havaya kaldırdığı halde öldürülüyor bu mu sizin bakış açınız.
Bizimle kıyaslamayın lütfen. Gezi olaylarıyla kıyaslamayın, kıyaslayamazsınız zaten. Her yaptığınız yorumu ciddiyetle okuyorum, bu ciddiyetinizi kaybetmeyin lütfen.
Bende kıyaslama taraftarı değilim sonuçta o gazeteci gerçekten ölebilirdi de, öldükten sonra açığa alsalar da bir şey değişmezdi. Şuan aynı bakış açısı ile bakarsak yine bir şeyin değiştiğine inanmıyorum, daha öncede belirttim bu asker hangi güce dayanarak seni vururum diyebiliyor. Yani bir güce dayanarak bunu söylüyor değil mi. Öldürürüz, ezeriz, bombalarız, ırkçılık yaparız ama biz Amerikayız!
Bu noktada kıyaslama değil yapılan haksızlıkları görmemiz gerek zaten olay bir Türk vatandaşına hemde gazeteciye yapılmıştır. Yoksa ben kalkıp ilk günden de konuyu açabilirdim olaylar cereyan ettiğinde. Ancak ne var ki gözüme çarpan seninde üstünde durduğun şekliyle beddular boşa çıkmıyor. Her ülke bu beddualardan nasibini alıyor biz fark etmesek bile.