trkafem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kontrol ettirdim. Kopya içerik olması mümkün değil çünkü ben tamamını elle yazıyorum. İçlerinden çoğunu dediğiniz siteden kontrol ettim. Tamamı hep benim sitede görünüyor googlede. Özgünlük tamam. indexim maalesef Yaklaşık 268 sonuç bulundu (0,26 saniye)

Ne yapmalıyım şimdi.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:45:02 -->-> Daha önceki mesaj 11:38:57 --

Günlük hit 65 -100 tekil
çoğul 100 + 150

2.başvuruyu yapmak için beklemelimiyim sizce
sitenizde ***** veya site dışı linklerin olmadıgına dikkat edin. ve eğer crack olabilme ihtimali olan dosyalar varsa(IDM,vsvs) kaldırın.

Ardından başvuru yapın. başvurunuz onaylanmaz ise birkaç içerik girerek tekrar başvurun.

Google herseferinde başka göz ile bakıcakdır sitenize.
----------
Ben 20 içerikle başvuru yaptım onaylanmadı,belirttigim siteden özgünlük testi yaptım %85 civarı kalıyordu. onları %100 tamamladım. başvuru yaptım onaylanmadı.
birkaç iççerik girip tekrar başvurdum; onaylandı.

23 vs içerik varken ilk onayı geçdim ardından 2. onayda bana sitenizde dedigim gibi telif hakkı(IDM Vs) uyarısı bulunarak 2. onayı kabul etmediler. halbuki crack vs yok idi fakat aldıgım yorumlarda olmasa bile google öyle zannediyor vs vs dediler. o yüzden içerikleri silip(ıdmvsvs) tekrar başvuru yaptım. ilk onay 1 saat kadar sürede geldi. 3-5 gündür 2. onayı bekliyorm hayırlısı