massax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar/Abilerim şu network solution işinden para kazanan arkadaşlar piyasayı allak bullak etti . Adamlar işe yaramaz domainleri regletiyor burada açık arttırmaya koyuyor. Kardeşim daha ksç gün olmuş reglediğin hem de açık arttırmaya 5 tl civarı bir paradan başlayıp koyuyorlar bu kadar zeki arkadaşlarımız var . Benim demek istediğim bu NS ye bir dur demedikçe NS kayıt edenler hariç bu sektörde kimse para kazanamayacak. Ben benim görüşüm olarak NS firmasından domain almıyorum. Tabi alan olur kullanıcak yeri olur o ayrı birşey demem. Alıp aniden açık arttırmaya çıkaran yok alıp sabit fiyat koyanlar var. Şahsi fikrim olarak NS domain satanlardan ne alıyorum. ne de forumda gördüğüm NS firmalı domainlere teklif veriyorum.

Saygılarımla , İyi çalışmalar

Merhaba ben ns den domain alıyorum ve satıyorum. Şuna bende karşıyım. 1,1 TL'ye alıp 1,50 yada 2 tl den kayıt yapmaya ki yapmıyorum. Sadece kendime domain kaydı yapıp satıyorum ama bunu yapanlara da bir şey diyemeyiz onların seçimi, adam günde 100 domain kaydı yaparsam 60 kuruş kalırsa günde 60 tl yapar. Hopp ayda 1800 tl yapar diye düşünüp kayıt yapar iyide para kazanır.

Adam domaini alırken 1 tl den alıyor. Kafadan senin aldığın fiyatın 17-18 tl altında aldığı için senden daha karlı oluyor. Saçma sapan domainleri kaydedip, açık artırmada satmaya çalışmasında ne gibi bir sıkıntı var hocam?
Senin domain kaliteli onun ki saçma sapan, senin domaine 5,000 tl teklif gelir onunki 5 tl de kalır.
Seni etkilemez. Ben bugüne kadar 2,000 domain satmışımdır. 500 tl den de verdiğim oldu 5 tl den de verdiğim oldu ama benim pazarim.

Önemli olan nerden aldığın değil önemli olan doğru domaini yakalayıp yakalayamadığıdır. Paran varsa sağlam ihalelere girersin güzel doaminleri alırsın ama bütçe sıkıntın varsa gidip 19 tl den kaydedeceğime Ns den 17 domain reglerim. Satış şansımı 17 kat arttırırım.

Açık ve net hocam forumda 5 tl ye satamadığım domaini 250 tl ye verdiğim oldu dediğim gibi önemli olan senin yakaladığın domaindir. Kaliteli domainin nerde olduğu önemsizdir. 60 günü dolduğunda farklı firmaya taşırlar olay biter. Ns olayına bence takılmayın fazla, kaliteli domainin alıcısı her zaman çıkar.

Bence insanları da küçümsemeyin. Küçümseyip küçümsediğiniz insanların elinde belki sizin elinizdeki domainler yok ama sizden çok kazanıyor olabilirler. Sizden çok kazanan kişiyi küçümsemek saçma olur. Az veya çok ne kazanırsa kazansın Küçümseme hakkınız yok

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:10:08 -->-> Daha önceki mesaj 08:06:44 --

CacTuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde 1.5 sene önce 100 tane silinmişti çalıntı kart mı kullandım şimdi hocam
Paypal ile almıştım ben ondan diye tahmin ediyorum. Banka ile görüşün falan demişlerdi mailde fakat ingilizce bilen birine arattırdım özür dilediler adamlar benden Hiç demediler de sen neden ucuza bu kadar domain alıyorsun hemşerim diye. Biliyorlar durumu yani. Her silinen domain çalıntı karttan değil fakat çalıntı kart kullananların bugün değilse yarın farkettiklerinde muhakkak silinecektir zaten.
Benim de bazı domainlerim silindi ama kendi kartımı kullandım ve silindi bunun sebebi 300-400 domaini 3 gunde alıp farklı panellere transfer etmekten kaynaklıydı, 20-40 arası domainim silindi 1000 domainim için de firma içi transfer yasağı uygulandı

Firma bu işi abartmayın diyor. Ucuzu alıyorsunu abartmadan alın ve transferleri yapın diyor.