ve amansız ve şahibeli bir şekilde krediler eksiliyor anlamadım ben bu işi programı yapan arkadaş bir açıklama yapabilirmi acaba amacım baltalamak deil ama satın aldıgım ve kazandıgım krediler anlamsız yere eksiliyor örnek veriyorum bu sadece bir örnek 48 kredi kazanmısım ve x bir kelime yazarak kredimi kullanmak istedim sayfada durma süresi 2,5 dakika sizin dedigini gibi yani 48 kredi ile 48 kişinin girmesi gerekiyor ok baslatıyoruz uygulamayı kredi - lere girmiş istatistiklere bakıyorum 28 giriş hani nerde 15 satın aldıgım krediye gelelim 5 bin kredi aldım bunun 4500 nü gene xx bir kelimede kullandım ama istatistiklere bakıorum o kelimeden giriş sayısı 2 bin küsür dilerseniz istatistikleride gösterbeilirim programcı arkadaşa ben mi yanlıs bişe yapıyorum ( Kİ EMİNİM BUNU SOLİCEKSİNİZ) yoksa programdamı bişe var anlamadım..Ben yanlıs yapıosam sizin talimatlarınız dogrultusunda yaptım kelimeni yazın site adresinizi yazın sitede durma dakikasınıda 2.5 dakika standart yazın dediniz aynısını yaptım sonuç ortada gene söylüyorum kötülemiyorum ama nereye gider bu krediler 1 milyon kredi almayı düşünüyorum sürekliligi olsun diye cunku evet kelimeden siteye giriş oluyor ama eksik yada krediler gidiyor yani...Programcıdan mantıklı bir açıklama bekliyorum..